Sydins sommarbilaga innehåller tips och inspiration för en händelserik sommar i Sydösterbotten. Vi har gått en guidad tur i trähusstaden Kristinestad, vi har besökt Gåshällan i Närpes skärgård, vi har bekantat oss med den digitala bildskatt som finns på nätet med bilder från Kaskö, vi rotat i mysteriet kring jungfrudanserna, vi har gjort ett nedslag i Carlsro – museet där man hittar allt mellan himmel och jord och vi har bekantat oss med tjärdalen som ska brännas i Övermark i sommar.

Detta och mycket annat intressant kan du läsa om i den 32-sidiga bilagan som följer med torsdagens tidning (8.6). Sommarbilagan finns som gratis e-tidning och den kan du läsa redan nu via någon av länkarna nedan:

Läs sommarbilagan här (telefon, surfplatta)

Läs sommarbilagan här (pc)

Sydin som e-tidning är alltid gratis för prenumeranter. Men sommarbilagan är öppen för alla. Det som krävs är att du loggar in. Om du inte har en inloggning kan du enkelt skapa en på startsidan (logga in uppe till höger) och det är gratis.

Om du vill läsa e-tidningen via surfplatta eller mobiltelefon laddar du ner appen eSydin (gratis) från Apples App Store eller Google Play Store. Appen fungerar i operativsystemen iOS och Android.