Hvc-mottagningarna sist ut att renoveras – "Grundidén är att så mycket som möjligt ska vara exakt lika som förr"

Daniel Ellfolk konstaterar att det gäller att fundera ut tillfälliga lösningar för att få allt att löpa under renoveringens gång. Lagercontainrar behövas för att bland annat centrallagrets verksamhet ska fungera utan hiss.
Foto: Mona Söderman

Daniel Ellfolk konstaterar att det gäller att fundera ut tillfälliga lösningar för att få allt att löpa under renoveringens gång. Lagercontainrar behövas för att bland annat centrallagrets verksamhet ska fungera utan hiss.

Ända sedan 2016 har byggen och renoveringar pågått på hvc-området i Närpes. Nu har projektet hunnit så långt att den sista delen av byggarbetet inletts. I augusti kom renoveringen av själva hälsovårdscentralen med alla mottagningar igång.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan