|

Bo-Erik Liljedal går i pension vid årsskiftet – efter 34 år som planläggare

NyhetsbildZoom
Bo-Erik Liljedal började jobba för Närpes stad 1985, nu går han i pension. Foto: Arkiv/Mona Söderman
Planläggningsingenjör Bo-Erik Liljedal i Närpes går i pension i slutet av året. Han avgår efter 34 år i stadens tjänst.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Bo-Erik Liljedal arbetade först som planläggningstekniker i staden. Han tillträdde den tjänsten 1985 och innehade den till 1996.

Sedan tillträdde han som planläggningsingenjör. Nu avgår han med pension från den tjänsten den 31 december i år.

Tekniska nämnden har beviljat Bo-Erik Liljedal befrielse från tjänsten på grund av pensionering.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan