Gnistrande sol lockar folk ut på isen

NyhetsbildZoom
Jimmy Böling, Jolanda Böling, Noah Skrifvars, Jenna Böling och Elton Rosenholm åker skridsko på ån i Finby. De tycker banan är jättebra. Foto: Mona Söderman
Det vackra vintervädret har under de senaste dagarna lockat ut folk på isen. Folk har skidat, åkt skridsko, promenerat och lekt på havsisen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Också på åarna har det varit livligt värre. Nedanför järnvägsbron i Finby har Niklas Nordström iordningställt en skridskobana, som varit i flitig användning.

Zoom

Josefine Kaas är ute med sonen Vincent Lundenius på isen utanför Kaskö. Foto: Daniel NissénZoom

Ove Grandell är med Stella och Ann-Sofie Strand på Närpes å i Böle. Foto: Daniel NissénZoom

Den här gången var fångsten mager, säger fiskekompisarna Pekka Ikola och Hakmet Khalil. Foto: Lotta SjöbladI lördagens tidning (3.3) publicerar vi ett reportage med många bilder från isaktiviteter i Kristinestad och Närpes.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan