Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

16.4.2018

En dag framåt
Nyhetsbild

Styrelsen tog inte ställning i valet av stadsdirektör i Kristinestad

Åsa Blomstedt och Mila Segervall går i princip jämnstarka in i det slutliga valet av stadsdirektör i Kristinestads fullmäktige. Styrelsen föreslår att en av dem väljs.

Nyhetsbild

Satsa mera på preventivt hälsoarbete

Ledare tisdag 17 april. Blodtryck, kolesterol och fetma är tre stora hälso­problem i Finland.

Nyhetsbild

Töjbyköpman slutar i höst

Siv Witans, som innehar Nybo's i Töjby, har bestämt sig för att avsluta affärsverksamheten i höst. Hon hoppas efter tolv år som köpman att någon annan är villig att ta över.

Nyhetsbild

Hollywood show är ett lysande fyrverkeri av filmmusik

Nästan 30 filmer på tre timmar!? Det låter smått omöjligt, men om någon ska klara av det så är det Närpes skolmusikkår. Jubileumsshowen är ett fyrverkeri av filmmusik.

Också pulpeter kommer till nytta i Estland

Det är inte bara gamla sängar som kommer till ny användning i Estland. Pörtom kapellförsamlings hjälparbetare tog även hand om de gamla skolpulpeter som fanns i före detta Nämpnäs skola.

Nyhetsbild

Sängbutiken flyttade till större – och siktar på större sortiment

Sängbutiken Bed Invest i Närpes har just flyttat till större lokaliteter. Den nya lokalen är redan fylld med sängar och ägaren Tobias Nixell utesluter inte att ännu mera utrymme kunde behövas.