|

Nya Halpa-Halli slog upp dörrarna i Närpes

NyhetsbildZoom
Halpa-Hallis grundare Esko Ylinen (t.v). Foto: Arkiv/Tom Forsman
Nya Halpa-Halli öppnade dörrarna i Närpes. Varuhuset får mer än dubbelt så stor yta.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Hundratals kunder strömmade in när bandet hade klippt. Många var nyfikna på att se Halpa-Hallis nya varuhus på Högbacken i Närpes när dörren öppnades klockan 10.

- Det känns toppen, en av de bästa dagarna någonsin, sa butikschefen Jarmo Piikkilä.

Han är nöjd åt att få en mer än dubbelt större butik än den gamla, och med utökat sortiment. Den nya lokalen är 5 900 kvadratmeter stor, jämfört med den gamla som var 2 700 kvadratmeter.

- En ny butik behövs, det är många som handlar på Halpa-Halli, sa kunden Vivian Bäck i vimlet under öppningen.

Butiken har nu utökat antalet anställda till 30. Under öppningsdagen får de också hjälp av anställda från butiker på andra orter.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Vägskyltar ligger i diket vid skolan – ett år efter att de blev upprivna

Skyltarna som ska uppmärksamma övergångsstället vid lågstadieskolan i Yttermark ligger i diket – nästan ett år efter att de slets upp ur marken av vandaler.

Nyhetsbild
Lokalt

Kvinna vurpade med bil på Strandvägen i Närpes – landade på taket i diket

NÄRPES På fredagseftermiddagen inträffade en bilolycka på Strandvägen mellan Tjärlax och Nämpnäs. Det var bilen bakom den olycksdrabbade bilföraren som ringde om olyckan, säger jourhavande brandförman.

Nyhetsbild
Opinion

Plastbergen måste minska

Ledare lördag 22 september Plastavfall är ett stort problem och krafttag krävs för att det minskar.

Nyhetsbild
Lokalt

Hemlig lista i Kristinestad förklaras med ”oklarheter”

Kristinestads finska församling fortsätter hemlighålla namnen på kandidaterna i församlingsvalet. Förklaringen är att det fyra dagar senare fortfarande finns oklarheter om kandidaternas valbarhet och vilka som gett sitt samtycke till kandidatur

Mest läst senaste veckan