|

LYSSNA: VPS jagar avancemang – nu börjar slutkampen i division 1

VPS har vunnit sina två senaste matcher. Här firar Vasalaget efter att ha besegrat Klubi 04 i Sandviken. Zoom
Foto: Linus Lindholm

VPS har vunnit sina två senaste matcher. Här firar Vasalaget efter att ha besegrat Klubi 04 i Sandviken.

Den här veckan börjar den övre slutserien för VPS, som hittat fin höstform de senaste matcherna. I toppstriden finns också Jaro. Nu börjar allvaret i division 1.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Herrarnas division 1 lägger i ytterligare en växel när den övre slutserien drar igång denna vecka. För VPS och Jaro väntar fem mycket viktiga matcher. Rovaniemilaget RoPS är fortfarande etta i tabellen, men har TPS och VPS hack i häl. 

VPS har på sistone visat prov på fin höstform, och frågan är om laget även i fortsättningen kan hålla samma takt som RoPS och TPS. Tabellettan stiger direkt till FM-ligan, tabelltvåan får kvala.

Håller VPS hela vägen, och vilka chanser har Jaro? 

Nu väntar en rafflande säsongsavslutning där viktiga poäng är på spel i varje match. Medverkande: Jona Nyström, digital sportchef på HSS Media. 

Annons
Ett nytt avsnitt av Bakom rubrikerna hittar du på HSS Medias lyssnasajtSpotify och Apple podcasts.

 

Listen on Apple Podcasts
 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan