|

Teaterpodden: Sommarteaterns betydelse för Österbotten

Tobias Klemets fångar upp österbottniska sommarteatrar i sin podd "Teaterpodden". Zoom
Foto: Privat

Tobias Klemets fångar upp österbottniska sommarteatrar i sin podd "Teaterpodden".

Två passionerade österbottniska teaterprofiler deltar i det andra avsnittet av Teaterpodden. Alf Burman och Rebecca Åkers diskuterar sommarteater i det här avsnittet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Klicka här för lyssna på Teaterpodden. 

Vilken betydelse har sommarteater i Österbotten? Vad har den för betydelse för oss? Detta är två stora frågor som tas upp i det andra avsnittet av Teaterpodden.

Denna gång diskuterar Tobias Klemets med Alf Burman och Rebecca Åkers angående sommarteaterns betydelse, både på ett större plan och för dem personligen.

Följ med och hör på två mycket passionerade människor och deras tankar, samt deras väldans långa cv:t.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Statistiken visar på nya fall i Kaskö och Kristinestad – kan bero på fördröjning

Kristinestad och Kaskö har fått varsitt nytt coronafall i den officiella statistiken, men det handlar om en fördröjning i rapporteringen. Inga nya fall har konstaterats den senaste tiden.
Foto: Arkiv/Mats Ekman

Kristinestad och Kaskö har fått varsitt nytt coronafall i den officiella statistiken, men det handlar om en fördröjning i rapporteringen. Inga nya fall har konstaterats den senaste tiden.

Under den senaste tiden har inga nya coronafall konstaterats i Kristinestad och Kaskö. Kristinestad har enligt THL:s statistik haft sammanlagt 37 fall och Kaskö 7 sedan pandemin bröt ut.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan