|

Tittare fick önska låtar – här kan du se konserten i efterskott

"Love me when I'm old" är ett av alla guldkorn som spelas på kvällens önskekonsert. Konserten är den sista i serien. Zoom
Foto: Skärmdump

"Love me when I'm old" är ett av alla guldkorn som spelas på kvällens önskekonsert. Konserten är den sista i serien.

"Love me when I'm old" är ett av alla guldkorn som spelades på söndagskvällens önskekonsert. Konserten är den sista i serien.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det är dags för den allra sista söndagskonserten som arrangeras av pensionärsförbundet. Alla konserter har haft egna teman och man kronar serien med en önskekväll där förbundets medlemmar har fått styra repertoaren. Konserten spelas in på Strandis i Larsmo och i kväll får vi bland annat höra låtar som "Love me when I'm old", "Månstrålar klara" och "Jag har hört om en stad". 

Thomas Lundin är programledare och på scenen står Christine Sten, Christian Vesterqvist, Tomas Fant och Dennis Rönngård. De backas upp av musikerna Thomas Enroth, Zacharias Holmkvist, Peter Nylund och Christoffer Kaustell.


 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan