|

VIDEO: Thomas och Helene vill göra vad de kan för barn på flykt

Thomas Enroth och hans fru Helene Nyberg anser att det är självklarhet att göra vad de kan för att hjälpa människor i nöd. Zoom
Foto: Skärmdump

Thomas Enroth och hans fru Helene Nyberg anser att det är självklarhet att göra vad de kan för att hjälpa människor i nöd.

Musikern Thomas Enroth och sångerskan Helene Nyberg deltar i välgörenhetsgalan "Sånger för barn på flykt" som webbsänds den 7 oktober. Hör dem berätta varför de deltar i konserten.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Foto: Felix Rantschukoff, Seger Marketing

Välgörenhetskonserten "Sånger för barn på flykt"

  • Kan ses på Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbottens webbplatser onsdagen den 7 oktober kl 20 höras i Radio Vasa lördagen den 10 oktober kl 15.
  • Samlar in medel till förmån för hjälporganisationen Nada-Nord som hjälper flyktingar på den grekiska ön Lesbos.
  • Artisterna Philip Järvenpää, Helene Nyberg, Peter Svanström, Charles Plogman, Charlotta Kerbs, Hans Martin, Margaretha Nordqvist och Ann-Katrine Burman sjunger under konserten.
  • Bandet består av Thomas Enroth (orkesterledare och piano), Janne Hyöty (gitarr), Popp Gustavsson (steel guitar) och Zacharias Holmkvist (kontrabas)
  • Leds av teaterchefen Ann-Luise Bertell och ledarskribenten Dan Ekholm.
  • Arrangeras av Indigo Music, Wasa Teater, Vasabladet, Österbottens tidning, Syd-Österbotten, Seger Marketing och Radio Vasa.
 


Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Julia uppmärksammas för ännu en novell – nu vill hon ta sig an längre verk

Julia Mäkkylä får andra pris, 3 000 euro, i Svenska folkskolans vänners skrivtävling Arvid Mörne.
Foto: Privat

Julia Mäkkylä får andra pris, 3 000 euro, i Svenska folkskolans vänners skrivtävling Arvid Mörne.

Arvid Mörne-tävlingen. Julia Mäkkylä fick blodad tand efter hedersomnämnandet i skrivtävlingen Arvid Mörne 2017. Efter det har hon fått flera noveller publicerade – och kammat hem andra plats i samma tävling.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan