|

Föräldrar: Hur fungerar det att ha skola hemma? Svara på vår enkät!

Nu vill vi veta hur ni upplever att det fungerat att hålla skola hemma. Zoom
Foto: Arkiv/Kevin Åkerlund

Nu vill vi veta hur ni upplever att det fungerat att hålla skola hemma.

Onsdagen den 18 mars vaknade de flesta familjer till en ny vardag med distansundervisning. Nu vill vi veta hur ni tycker att det fungerat!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Beskedet om att alla landets grundskolor skulle stängas kom den 16 mars som en del av de nittion krisåtgärder regeringen Marin listade för att stoppa spridningen av Coronaviruset i samband med att beredskapslagen togs i bruk.

Skolorna stängde den 18 mars, och både lärare, elever och föräldrar ställdes inför en snabb omställning. Hur ordnar man egentligen undervisning för alla elever på distans? Hur får man det att fungera i hemmet?

En dryg månad senare vill vi på VBL/ÖT/Sydin veta hur det gått för er?  Vi hoppas därför ni vill ta er tid och svara på vår enkät, som ni hittar här!

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan