|

Även Sydin med på digimässan

Även Sydin är med på digimässan i Närpes stadshus i dag. Margit Ruosteluoma från kundtjänsten och Malin Bylund från redaktionen ger här Marianne Storgård tips om Sydins digitala innehåll. I bakgrunden ser vi Olav Nordberg samtala med Rolf Hellman. Zoom
Foto: Mats Ekman

Även Sydin är med på digimässan i Närpes stadshus i dag. Margit Ruosteluoma från kundtjänsten och Malin Bylund från redaktionen ger här Marianne Storgård tips om Sydins digitala innehåll. I bakgrunden ser vi Olav Nordberg samtala med Rolf Hellman.

Hur ska man göra för att ta del av Sydin och Vasabladet på webben och var hittar man e-tidningen. Sådana frågor kan man få hjälp med på digimässan i Närpes nu på onsdag eftermiddag.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Även HSS Media medverkar på digimässan, som pågår mellan klockan 12 och 16 i Närpes stadshus.

Margit Ruosteluoma från kundtjänsten och Malin Bylund från redaktionen är på plats i stadshusets aula. De berättar hur man som prenumerant på Sydin och/eller Vasabladet skapar en inloggning som gör det möjligt att ta del av allt vårt digitala innehåll och visar hur man kan läsa nyheter eller hela tidningen på dator, surfplatta eller mobiltelefon.

En och annan besökare intresserar sig också för Historiska arkivet, där man digitalt kan bläddra i gamla tidningar.

I mässan deltar representanter bland annat för myndigheter, såsom polisen, den offentliga sektorn och olika föreningar.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Priima-festivalen bjuder på hel hop österbottniska artister – i år ska folkfesten bli av

Tanken är att ett större festivalområde med scenen ute på piren ska skapas då det i augusti drar ihop sig till dialektfestival på Fagerö.
Foto: Mona Söderman

Tanken är att ett större festivalområde med scenen ute på piren ska skapas då det i augusti drar ihop sig till dialektfestival på Fagerö.

I fjol fick de lov att ställa in hela jippot, men så ska det inte gå i år. Arrangörerna lovar att den nya festivalen Priima ska bli av i sommar. Folk i alla åldrar kan vänta sig en riktig fest kring våra dialekter på Fagerö i augusti, men den situation som just då råder avgör slutligen formatet på festivalen.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan