|

Läs Sydins sommarbilaga – gratis!

NyhetsbildZoom
Christina Enholm, Cecilia Granlund, Ida Antfolk, Emmelie Enholm, Ann-Helen Sundman och Johan Sten är några av de aktiva i ungdomsföreningen i Fagerö. De berättar att Fagerö folkpark blivit en viktig samlingsplats för byborna då servicen i byn skurits ner. Det kan ni läsa mer om i sommarbilagan. Foto: Malin Bylund
Svårt att göra upp semesterplaner? Lugn, vår sommarbilaga är sprängfylld med tips på allehanda aktiviteter runtom i Österbotten. Bäst av allt, här finns den att läsa som gratis e-tidning!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sydin har återigen gemensam sommarbilaga tillsammans med Vasabladet och Österbottens Tidning. Det innebär att den är fylld med läsning om evenemang från norr till söder i svenska Österbotten. 

För den dansante har vi listat var det bjuds in till dans, för den idrottande vilka motionslopp som ordnas och för den festivalsugne vart det lönas att bege sig för att få den ultimata festivalstämningen.

Läs också om Krista Siegfrids som visar sitt Sommarkaskö och om ungdomsföreningen i Rangsby som bjuder in till ännu en fullspäckad säsong i Fagerö.

Det och mycket annat intressant kan du alltså ta del av i bilagan som följer med torsdagens tidning (6 juni). Bilagan finns även som gratis e-tidning och den kan du läsa via den här länken.

Kommentarer
|

Kristinestad har öppnat portarna – "Ett härligt evenemang!"

Nyhetsbild
När man tillverkar egen röd falufärg så ska man först tillverka en sorts vetevälling. Därefter kokar man ihop och slutligen tillsätter man färgsättning. Dag Björklund rör om i färggrytan. Foto: Alexia Sahl
Längs med Västra Långgatan sprider sig röklukt. Det är Dag Björklund som kokar falu rödfärg. Det var hans programpunkt under Öppna portarnas dag i Kristinestad på lördagen. Hantverk, renoveringsobjekt och vackra trädgårdar kunde man ta del av under evenemanget som nu ordnades för tionde gången. Se bilder här!

Mest läst senaste veckan