|

Sover du ute i natt? Skicka in bilder till oss!

I helgen är det dags att slå upp tältet och sova ute. Christina, Henrik och Kajsa sov gott på balkongen i Kivilös, Jakobstad inatt. Vid Storsand sov Moa och Emmi Mäenpää ute på balkongen. Jag, Jasmine Back, och min mamma sover ute på balkongen inatt. Fin stjärnhimmel och ett rött växthus har vi här hos oss i Övermark. Jag, Jasmine Back, och min mamma sover ute på balkongen inatt. Fin stjärnhimmel och ett rött växthus har vi här hos oss i Övermark.
I natt ordnas evenemanget Sova ute i Finland. Tillbringar du natten i tält eller under bar himmel? Skicka in dina bilder till oss.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Mejla dina Sova ute-bilder till oss på online@hssmedia.fi

Skriv vem det är som sover ute och var du befinner dig.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan