|

Kasköbo körde påverkad av amfetamin i Vasa

En 34-årig man från Kaskö misstänks för rattfylleri och narkotikabrott efter att ha framfört en personbil påverkad av amfetamin i Vasa i onsdags.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En polispatrull stötte på mannen vid fyratiden på onsdag eftermiddag. Mannen stoppades för en rutinkontroll och blåstestet visade noll promille. Däremot visade ett snabbtest för droger positivt för amfetamin.
I personbilen fanns också två medpassagerare.

Patrullen förde mannen till Vasa centralsjukhus för blodprov och kliniska tester.

Han misstänks nu för rattfylleri och narkotikabrott. Det visade sig också att mannen saknade ett giltigt körkort och han misstänks också för framförande av fortskaffningsmedel utan behörighet.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Kaskö går med i ny järnvägsförening - Kostar 5.000 euro per år

Södra Österbottens järnvägsförening r.f. ska jobba för att bevara och uppgradera järnvägen mellan Seinäjoki och Kaskö. Och givet är att Kaskö blir medlem i den nya föreningen, som nu ska övertyga beslutsfattarna om att rädda Kasköbanan från nedläggning.

Nyhetsbild
Lokalt

Kaskö syr ihop nytt sparpaket - "Nu lånar vi till driften"

Kaskö Inom kort ska ledande politiker och tjänstemän i Kaskö föreslå åtgärder som ska få stadens ekonomi i balans. Stadsstyrelsens ordförande Carl-Gustav Mangs (SFP) säger att verkligheten just nu är att staden lånar till driften.

Nyhetsbild
Lokalt

Skogsmaskin brann mellan Övermark och Rangsby

NÄRPES En skogsmaskin som höll på att slå bort sly i vägrenen på Rangsbyvägen fattade eld på onsdagsmorgonen. Branden är nu släckt.

Nyhetsbild
Ekonomi

Närpes upp i sysselsättningstopp – färre arbetslösa och fler lediga jobb

Antalet arbetslösa fortsätter att minska medan de lediga jobben blir fler. Det är kontentan av sysselsättningsöversikten för augusti månad.

Mest läst senaste veckan