Träffa oss på stormässan!

NyhetsbildZoom
HSS Medias vd Anna-Mari Karhunen. Foto: Marcus Lillkvist
Vasabladet, Sydin och Österbottens Tidning är på plats på stormässan. Anna-Mari Karhunen, vd för HSS Media förklarar hur och varför.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Varför ska man besöka HSS Medias monter?

– Vi vill ta reda på hur våra läsare tänker kring världen och vårt innehåll. Våra journalister och chefredaktörer är på plats och svarar gärna på frågor. Samtidigt vill vi förstås visa det vi är bra på, att skapa innehåll. Vi flyttar hela vår webbredaktion till Botniahallen. Man kan alltså på plats och ställe följa med hur innehåll skapas. Och allt publiceras på våra sajter.

VBL:s, ÖT:s och Sydins journalister leder samtal med olika samhällsaktörer, vad är tanken bakom detta forum?

– Diskussionerna ska lyfta upp aktuella ämnen, men inte upprepa det som redan sagts. Tanken är att vi istället ska lyfta fram nya perspektiv och väcka tankar. Varje journalist ansvarar för en diskussion, med många olika moderatorer blir det intressanta och varierande samtal.

Varför håller HSS Media hög profil under stormässan?

– Vi ska vara på plats där det händer i Österbotten och där våra läsare är. Det är också ett tillfälle för oss att prova något nytt. Nu kan våra läsare se och följa med hur vi jobbar och träffa våra journalister. Det är helt nytt för både oss och för stormässan.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan