Träffa oss på stormässan!

NyhetsbildZoom
HSS Medias vd Anna-Mari Karhunen. Foto: Marcus Lillkvist
Vasabladet, Sydin och Österbottens Tidning är på plats på stormässan. Anna-Mari Karhunen, vd för HSS Media förklarar hur och varför.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Varför ska man besöka HSS Medias monter?

– Vi vill ta reda på hur våra läsare tänker kring världen och vårt innehåll. Våra journalister och chefredaktörer är på plats och svarar gärna på frågor. Samtidigt vill vi förstås visa det vi är bra på, att skapa innehåll. Vi flyttar hela vår webbredaktion till Botniahallen. Man kan alltså på plats och ställe följa med hur innehåll skapas. Och allt publiceras på våra sajter.

VBL:s, ÖT:s och Sydins journalister leder samtal med olika samhällsaktörer, vad är tanken bakom detta forum?

– Diskussionerna ska lyfta upp aktuella ämnen, men inte upprepa det som redan sagts. Tanken är att vi istället ska lyfta fram nya perspektiv och väcka tankar. Varje journalist ansvarar för en diskussion, med många olika moderatorer blir det intressanta och varierande samtal.

Varför håller HSS Media hög profil under stormässan?

– Vi ska vara på plats där det händer i Österbotten och där våra läsare är. Det är också ett tillfälle för oss att prova något nytt. Nu kan våra läsare se och följa med hur vi jobbar och träffa våra journalister. Det är helt nytt för både oss och för stormässan.

Kommentarer

Docent i teologi Patrik Hagman: "Den stora frågan är hur vi ska se på Bibeln"

Nyhetsbild
Konservativas fördömande av homosexualitet har troligen andra förklaringar än trosuppfattning, anser Patrik Hagman som utbildar präster vid Åbo Akademi. Foto: Arkiv/Mikael Nybacka
Prästernas uttalanden om homosexualitet kan inte reduceras till en fråga om hyfs och pli, anser docenten i teologi Patrik Hagman. Frågan är om det ens handlar om tro.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan