|

Flera skadade i trafikolycka i Yttermark

Två av personbilarna som var inblandade i fredagsmorgonens olycka fick transporteras bort från olycksplatsen. Räddningsverket dirigerar trafiken vid Strandhovet i Närpes. Riksväg 8 var avstängd därifrån till Övermark på grund av en trafikolycka.
Sex personer skadades lindrigt i en trafikolycka på riksväg 8 i Yttermark på fredag morgon. Trafiken på platsen löper nu normalt igen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Enligt Österbottens räddningsverk var fyra personbilar, en traktor och en långtradare inblandade i olyckan som inträffade vid 9.15-tiden på morgonen.

Sex personer uppges vara lindrigt skadade.

Riksväg 8 mellan Strandhovet på Kallmossen och Yttermark var avstängd efter olyckan, och räddningsverket dirigerade trafiken via omvägar. Trafiken löper nu normalt igen, uppger Trafikverket.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Nu rullar ännu en Kleinbus på vägarna i Norrnäs

NÄRPES Det är något speciellt med folkvagnar, tycker Fredrik och Petra Granskog i Norrnäs. De sålde sina bubblor för att köpa en Volkswagen Kleinbus, som de länge hade längtat efter.

Nyhetsbild
Lokalt

Ta hand om varandra i sommarvärmen – äldre och sjuka drabbas värst

Då temperaturen stiger över det normala är det äldre personer och sjuka som drabbas värst. Biträdande avdelningsskötare Ann-Christine Ekroos vid Närpes hvc-bäddavdelning uppmanar folk att ta hand om varandra i värmeböljan.

Nyhetsbild
Opinion

Utmaning att åstadkomma lockande torg

Ledare lördag 21 juli. Ett torg som lockar folk ger företagarna viktiga synergieffekter.

Nyhetsbild
Lokalt

Färre älglicenser beviljades i Närpes, Lappfjärd fick samma som i fjol

Närpesnejdens jaktvårdsförening beviljades 378 älglicenser, en kraftig minskning från de 603 älglicenser som beviljades år 2017. För Lappfjärdsnejdens jaktvårdsförening är siffran den samma som i fjol, 239 älglicenser.

Mest läst senaste veckan