;
|

SÖ öppnade sin lucka i Kstads julkalender

NyhetsbildZoom
Sydins julfönster i Kristinestad. Foto: Lotta Sjöblad
I dag, tisdag 5 december, har tidningen Syd-Österbotten öppnat sin ”lucka” i Kristinestads julkalender.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Julfönstret finns på Sjögatan 49 och går först i blåvitt, för att fira Finland 100 år.

När vi kommer längre in i december får skyltfönstret fler och mer julliknande dekorationer, säger redaktionen i Kristinestad som står för dekorationen.

Varje dag från den 1 december till och med julafton öppnas en ”lucka” någonstans i privata hem och offentliga byggnader i stadskärnan i Kristinestad. Luckorna är fönster som privatpersoner, föreningar eller företag dekorerar.

Den levande julkalendern i Kristinestad ordnades första gången 2011. Kristinestads Turism håller i trådarna för kalendern.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan