;
|

Sydösterbottens lucia 2017

1. Linda Nygren Amanda Nummela är Sydösterbottens 58:e lucia. 3. Matilda Dahlgren 4. Jennifer Henriksson 5. Josephine Isuls 6. Sofia Finnström 7. Julia Westerlund
Bland dessa sju flickor väljs Sydösterbottens 58:e lucia. De övriga flickorna följer lucia som tärnor genom bygden.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vem av de 16-åriga kandidaterna som blir lucia bestämmer allmänheten genom att rösta. Var och en kan rösta bara en gång.

Affischerna med kandidaterna och röstningskupongerna finns utplacerade i affärer, banker och övriga ställen i Kristinestad och där de finns kan man rösta.

Det går också bra att fylla i röstningskupongen i torsdagens SÖ (9.11) och skicka den till arrangören Lappfjärds folkhögskolas kamratförbund, Lappfjärdsvägen 765, 64300 Lappfjärd. Märk kuvertet "Lucia". Röstningssedeln bör vara framme senast torsdagen 30 november.

Zoom

1. Linda Nygren Foto: Sara BondegårdZoom

Amanda Nummela är Sydösterbottens 58:e lucia. Foto: Sara BondegårdZoom

3. Matilda Dahlgren Foto: Sara BondegårdZoom

4. Jennifer Henriksson Foto: Sara BondegårdZoom

5. Josephine Isuls Foto: Sara BondegårdZoom

6. Sofia Finnström Foto: Sara BondegårdZoom

7. Julia Westerlund Foto: Sara Bondegård

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan