|

Ännu går det att skriva under för VCS

NyhetsbildZoom
Medborgarinitiativet för Vasa centralsjukhus. Foto: Arkiv
Trots att namninsamlingen för medborgarinitiativet för Vasa centralsjukhus officiellt avslutades i går hinner man ännu skriva under, både elektroniskt och via en insamlingslåda.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Namninsamlingen för medborgar­initiativet som gäller jouren vid Vasa centralsjukhus avslutades i går, den sista februari. Men arbetet med att samla in och räkna alla underskrivna blanketter tar tid och medan det administrativa arbetet pågår är det ännu möjligt att skriva under initiativet.

Insamlingslådan i huvudaulan vid Vasa centralsjukhus finns ännu kvar under den här veckan. Även den elektroniska namninsamlingen på webben kommer inte att stängas före tisdag nästa vecka. Just nu har över 65 000 personer skrivit under initiativet.

Listan över alla stödförklaringar kommer i slutet av nästa vecka att föras till Befolkningsregistercentralen som kontrollerar att de stämmer.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan