|

Steven Frostdahl ställer upp

NyhetsbildZoom
Socialdemokraterna Ronny Ingman och Steven Frostdahl backar sina tidigare beslut och ställer upp för omval i Nykarleby. Foto: Britt Sund
Tidigt och bestämt meddelade Steven Frostdahl, SDP, att han inte ställer upp i vårens kommunalval. Ändå finns han nu bland de 13 kandidater som SDP har på sin lista i Nykarleby.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Ronny Ingman gör likaså en helomvändning och ställer upp i valet för ännu en mandatperiod. Detsamma gäller Stefan Sjöberg. Socialdemokraterna har också lyckats nominera helt nya och kända namn som tidigare inte varit partipolitiskt aktiva, bland dem Frits Olaussen, Majvor Grönroos, Lena Sjöskog och Xu Li som debuterar i kommunalvalet som socialdemokrater.

Efter en trög start lyckades socialdemokraterna i sin slutspurt både i fråga om att övertala tre sittande fullmäktige att kandidera på nytt och även att knyta helt nya kandidater till partiet, som räknar 13 kandidater, sju män och sex kvinnor, för vilka medelåldern är 47 år. I förra valet hade SDP ett startfält på 14 kandidater.

Kommentarer
|

Den förvunna Vöråbon har hittats död

Nyhetsbild
Polisbil. Foto: Jonas Brunnström
Den försvunna Vöråbon upphittades på fredagen avliden i Norra Österbotten.

Mest läst senaste veckan