Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

15.9.2019

En dag framåt
Nyhetsbild

HS: Harpesten sprider sig i Finland – sprids av myggor

Harpesten som också drabbar människor verkar bli vanligare, skriver Helsingin Sanomat.

Sport B förlorade hemma mot JYP

Sport B förlorade hemmamatchen mot JYP i B-nuorten SM alkusarja B-nuorten SM-alkusarja i ishockey på söndagen. 5–7 (4-2, 0-1, 1-4) slutade matchen. He...

Tung förlust för Sport borta mot Kärpät

Det blev en riktig storförlust för Sport borta mot Kärpät i Damernas, FM-ligan Damer, FM-ligan i hockey. Matchen slutade 8–0 (1-0, 3-0, 4-0). I och me...

Kim Böling avgjorde när Närpes Kraft sänkte Esse IK

Målet i andra halvleken av Kim Böling blev matchens enda. Närpes Kraft vann med 1–0 (0–0) hemma mot Esse IK i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll...

Nyhetsbild

Kraft säkrade andraplatsen i serien – "Vi jagar ännu två segrar"

FOTBOLL Kraft besegrade Esse IK efter ett straffmål på en regntung plan. Samtidigt står det klart att laget är serietvåa.

Nyhetsbild

Internet är källan till inspiration i Emma Rosengårds inredning

TEMA: Hus & hem. Årets trendigaste växt? Mattsvarta kylskåp i Finland? Det går att fråga internet vad som helst. Det är också där som Emma Rosengård hittar all inspiration till sin inredning – inget internet, inget hem.

Töjby har ena foten i femman

Endast ett mirakel kan rädda oss kvar. Det säger Töjby FC: s anfallare Jesper Prinsén efter lagets förlust i lördags.

Maria Grundvall: Stretching för själen

Kulturkolumnen. Den som utsätter sig för nya kulturupplevelser tar små risker, men har mycket att vinna. En bok, en film, ett radioprogram, en pjäs – allt kan puffa livet i en ny riktning, som kanske är roligare än förr.

Nyhetsbild

Nu har de fått flytta in i drömhuset på Muliberget – stockstuga var ett självklart val

TEMA: Hus & hem. Efter många och sena kvällar klädda i byggkläder har makarna Valtakari nu slagit ner bopålarna i drömhuset på drömtomten – Solsidan.

Nyhetsbild

Efterlyses: bilder till nästa års Sydinalmanacka

Det hjälps inte, hösten är här och året går mot sitt slut. Men det betyder också att det börjar vara dags att fundera på ett nytt år. Och bilder till en ny Sydinalmanacka!