|

Tung inledning för Kraft hockey

På fem matcher har Kraft endast tagit en poäng. Borta mot serieledarna kom en ny förlust.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kraft Hockey har mycket att förbättra om man vill klättra i tabellen och nå en plats i den övre slutserien. På fredagskvällen kom en ny förlust då Kiekko-Veljet från Seinäjoki vann division 3-matchen med 9-6 efter perioderna 4–3, 2–2, 3–1. – Det var nära, men vi orkade inte stå upp hela matchen. Det är bara att bita ihop och fortsätta jobba på, säger tränaren Jan-Anders Prinsén. Hampus Snickars gjorde två mål medan Joel Kakkuri, Jere-Kuja Halkola, Joakim Kaas och Kristian Holmlund gjorde ett mål var.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.