|

Säsongen snart slut för Kraft

NyhetsbildZoom
Sebastian Hammarberg och hans Kraft vann en av veckoslutets två matcher men det räckte inte för division 2-kval. Foto: Janne Smeds
Kraft klarade inte av att vinna båda matcherna under veckoslutet och nu väntar sommarlov om två veckor.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På lördagen besegrades Kiva från Karstula med 10–7 (5–2, 3–3, 2–2) men förlusten mot Los Bombers från Jakobstad på söndagen med 5–7 (2–1, 2–4, 1–2) beseglade Krafts öde. Kraft får inte spela division 2-kval och säsongen är slut om två veckor. – Det är klart man är besviken. Det har varit väldigt jämnt i serien men pucken har inte riktigt studsat vår väg. Men vi ska inte ta det så hårt, vi har ett ungt lag där många ännu är med och lär sig, säger tränaren Jan-Anders Prinsén.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.