|

Andra raka för Kraft Hockey

NyhetsbildZoom
Kraft hade inga problem att besegra Kiva i lördagens hemmapremiär i division 3. Foto: Janne Smeds
Kraft Hockey höll nollan i hemmapremiären då man tog säsongens andra raka seger.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

252 personer hade sökt sig till Hallis för att se Kraft Hockey spela hemmapremiär i division 3.

Och de behövde inte gå hem besvikna för Närpeslaget var numret större än gästande Kiva från Karstula.

Matchen slutade 4-0 efter perioderna 2-0, 1-0, 1-0.

Matchens spelare var junioren Kevin Snickars som gjorde två mål medan Jonas Wilson och Joakim Kaas gjorde ett var.

Krafts tränare Pekka Santanen var nöjd med det han såg.

– Två poäng var bra, men vi borde nog vunnit med än större siffror. Deras målvakt var bra och höll siffrorna nere, säger Santanen.

Nu väntar ytterligare en matchpaus för Kraft som spelar följande gång den 21 oktober hemma mot seriens andra förhandsfavorit JPK.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan