|

Krafts slutspurt räckte inte

NyhetsbildZoom
Närkamp mellan Krafts Jesper Snickars och Tim Hammarberg och IFK Lepplax Lars Östman. Foto: Janne Smeds
Kraft startade en stark slutspurt men kunde inte rubba serieledande IFK Lepplax i lördagens division 2-kvalmatch i Hallis.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

IFK Lepplax är seriens bästa lag, sade Krafts assisterande tränare Anders Snickars inför veckoslutets två hemmamatcher. Och han hade fog för sina uttalanden.

För trots att Kraft kom till spel med fullt manskap och trots att man kämpade väl från början till slut fixade man inga poäng mot ett starkt och rutinerat motstånd som redan säkrat sin division 2-plats. Lördagens match i division 2-kvalet slutade 4-5 efter perioderna 0-2, 1-3, 3-0. Detta efter att Kraft kommit starkt i den tredje perioden och satt de fyra sista målen i matchen.

Krafts mål gjordes av: Victor Petersson, Jan Påfs och Joakim Kaas och Miko Malmi.

På söndagen möter Kraft Malax IF hemma och efter det återstår två matcher av årets hockeysäsong.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.