Mötet med PPT från Björneborg bjöd på fem mål i första halvlek i en match som slutade 4-2 (3-2) i Krafts favör. De sex målen till trots bjöd lagen på ganska tamt spel. Kim Böling var dock på spelhumör och gjorde två av hemmalagets mål och spelade fram till ett, som gjordes av Edis Elkaz. I andra halvlek stod inhopparna Daniel Garcia Montoya och Semsudin Mujkic bakom det fjärde målet, där den sistnämnda var den som nätade. I och med segern går Kraft förbi PPT i tabellen, och klättrar över nedflyttningsstrecket. Krafts laguppställning: Karl-Filip Eriksson - Tony Lund, Simon Backman, Vanja Pobor, Jacob Åbonde, Mikael Johansson - Filip Lapveteläinen (Dennis Norrback, 46´), Jossimar Sanchez, Edis Elkaz (Daniel Garcia Montoya, 46´) - Kim Böling, Jonas Granfors (Semsudin Mujkic, 61`)