Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

23.10.2021

En dag framåt
Nyhetsbild

Tinnitus och ny teknik på årets Hörseldag

Träna på avslappning är psykologens recept för att lära sig leva med tinnitus.

Nyhetsbild

Skogsrenen trivs i Lauhanvuori – första vilda kalven föddes på våren

En kalv som föddes på våren och mår bra är ett gott tecken på att skogsrenen trivs i Lauhanvuori-området. Kalvens mamma är den första honan som blivit dräktig utanför den inhägnad som finns i terrängen.

Nyhetsbild

Flytten till Östersund blev inte som Heidi tänkt: ”Tvingas träna mycket på egen hand”

Heidi Kuuttinen flyttade till Östersund i förhoppningen av att få träna tillsammans med svenskarna. Men det blev inte riktigt så. Inför denna säsong kommer hon till start med ett nytt träningsupplägg.

Nyhetsbild

Patrik siktar på VM i USA: ”Nu har jag en iver”

Patrik Kuuttinen gör sin sista säsong bland juniorerna. Då är säsongens stora mål att få tävla i världsmästerskapen i USA i vinter.

Nyhetsbild

KOLUMN: Fungerande föreningar skapar lokal livskraft

Riksdagen. Vi är piskade att finna nya modeller då pengarna minskar. Veikkaus-finansieringen har en stor roll i organisationernas verksamhet vilket indirekt kan märkas i lokalsamhället, skriver riksdagsledamot Mikko Ollikainen (SFP).

Derby direkt i futsalserien

Tretton lag finns i den lokala futsalfyran och där finns också två sydösterbottniska lag som möts direkt i den första omgången.

Nyhetsbild

LEDARE: Kommer att sitta på tre stolar

En tippning: Riksdagsledamöterna tar plats även i välfärdsområdet.