Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

11.4.2020

En dag framåt
Nyhetsbild

Stäm upp i sång tillsammans med Sonja Biskop och Dennis Rönngård – se allsången i efterhand här

Sonja Biskop och Dennis Rönngård känner varandra väl, men det första gången som de tillsammans leder en digital allsång.

Nyhetsbild

Också riksdagen undviker sociala kontakter – något som politiker inte är vana vid

Övermarkbon Anders Norrback har snart ett år som riksdagsledamot bakom sig. Han betecknar sitt första år i granitborgen i Helsingfors som turbulent. Inte minst den pågående coronakrisen har satt politikerna på prov.

Nyhetsbild

LISTA: Nu är det allsång på webben igen – här är låtarna som österbottningarna sjunger i kväll

"Vi har fått in jättemånga önskemål", säger allsångsledaren Dennis Rönngård inför lördagskvällens sändning. Det är VBL, ÖT och Sydin som bjuder in till allsång.

Nyhetsbild

Hoppas att våra egna ungdomar plockar jordgubbar och tomater

Samtidigt som arbetsplatser hotas av coronakrisen jobbar politikerna med frågan om säsongarbetskraften inom primärnäringarna. Det finns många problem där, säger riksdagsledamoten Anders Norrback.

Nej, någon lammstek blir det inte för fårfarmarna

Familjen Norrback firar årets påsk hemmavid. Efter en tung period med mycket jobb för båda parter ska de "göra ingenting" nu förutom att sköta djuren. Någon lammstek blir det inte heller för fårfarmarna på Pörtmossen.

Följ coronaläget här

Här uppdaterar vi läget, timme för timme.