Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

10.4.2020

En dag framåt
Nyhetsbild

Sofie är EP-aktuell: "Roligt måla upp olika saker genom text"

Det är spännande tider för Dagsmarksbon Sofie Lundell, som nu släppt en ny singel. Inom en snar framtid utkommer hon med en EP.

Nyhetsbild

Trenden vänder: 1 800 fler svenskspråkiga i Finland om 20 år – stora skillnader mellan kommuner

Den svenskspråkiga befolkningen förväntas öka i Sibbo, Grankulla, Larsmo, Åbo och på Åland. Den största minskningen förväntas i Hangö, Pyttis och Kristinestad. Distansmöten har visat på nya möjligheter, kommenterar Kristinestads stadsdirektör.

Nyhetsbild

Överraskande besked avbryter rekrytering av tf K5-direktör

Fem personer sökte jobbet som tf direktör för vårdsamkommunen K5 och fyra hade kallats till intervju. Men nu avbryts rekryteringsprocessen efter ett överraskande besked från K5-direktören.

Nyhetsbild

Politiker i Kaskö funderar på fusion med Närpes fortfarande

Medan ekonomin blir allt sämre grämer sig en del politiker i Kaskö åt att fusionen med Närpes stupade. Ett nytt försök är inte uteslutet.

Följ coronaläget här

Här uppdaterar vi läget, timme för timme.

Nyhetsbild

Biskopens påskhälsning: Det blir nog sommar i år också – trots allt

Så här tänkte vi nog inte att vi skulle fira påsk. Vi blev alla begränsade på något sätt. Osäkerheten gör det svårt för oss att planera ens för de närmaste månaderna. Många av oss bär på en oro inför framtiden. Och en del har svårt att orka med alla omställningar i vardagslivet.