Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

6.12.2019

En dag framåt
Nyhetsbild

Unga i Kristinestad vill förvalta det som äldre kämpat för

Självständighet är stort och viktigt. Den här dagen tänker man på dem som gjorde det möjligt. Vi ska se till att vi får fira självständigheten i framtiden också, säger tre ungdomar i Kristinestad.

Nyhetsbild

Arnautovic festtalade i Närpes: "Nyckelordet är tillhörighet"

Den 6 december är dagen då vi alla borde stanna upp och reflektera över vad var och en kan göra för att på ett ansvarsfullt sätt föra landet Finland framåt. För vårt land har vi verkligen inte fått gratis, sade kontaktchef, lokalpolitikern Emina Arnautovic i sitt tal på självständighetsdagens fest i Närpes.

Muik II föll borta mot JPK

Bortalaget Muik II fick se sig besegrat av JPK i fredagens match i division 3 herr i ishockey. 7–4 (1–2, 5–1, 1–1) slutade matchen. Målgörare för JPK ...

KoMu HT vann borta mot He-Ki

KoMu HT vann matchen borta mot He-Ki i division 2 herr i ishockey på fredagen. 4–6 (2–1, 1–3, 1–2) slutade matchen. Segern var KoMu HT:s sjunde på de ...

Nyhetsbild

Byggfirma fortsätter arrendera mejeritomten – husprojektet är fortfarande aktuellt

Byggandet av ett flervåningshus på en del av den så kallade mejeritomten i Finby har inte påbörjats inom den tid arrendeavtalet gäller. Därför görs nu ett nytt arrendeavtal.

Kaskö säger upp avtal om regionbiljetter

Kaskö stad säger omedelbart upp avtalen om regionbiljetter. Orsaken är kommunerna i fortsättningen måste stå för hela stöddelen.

Nyhetsbild

Kraft hockey satsar på egna produkter – ”Den rätta vägen att gå”

Joakim Kaas ser en stor skillnad nu jämfört med då Kraft hockey var i tvåan senast. I helgen väntar två viktiga matcher.

Nyhetsbild

Gallup: Hur ska du fira självständighetsdagen?

Sydin gav sig ut på stan för att fråga fyra sydösterbottningar hur de planerar att fira självständighetsdagen.