Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

9.11.2019

En dag framåt
Nyhetsbild

Stängda dörrar tre dagar i veckan på bankkontor

Nu är det tidsbokning som gäller på Närpes sparbanks kontor i Yttermark och Övermark under tre av veckans fem vardagar.

Formstarka KoMu HT tog ny seger mot APV

KoMu HT är svårstoppade för tillfället. När laget mötte APV hemma i Vaasa på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 8–5 (3-2, 2-2, 3-1) inneb...

Nyhetsbild

Entreprenörsdag lyckad kulmen på gymnasiekurs i Kristinestad

Ungdomlig entusiasm låg i luften på gymnasisternas entreprenörsdag i Kristinestad. Många sade att de var glada att de fått chansen, då de berättade om sina uppdrag.

Nyhetsbild

Ett års väntan äntligen över för nya apotekaren

Det känns bra nu då jag äntligen fått ta över, säger nya apotekaren Björn Mitts i Kristinestad. Han lovar att de besvärliga ytterdörrarna ska åtgärdas – men slutar med söndagsöppet.

Nyhetsbild

Nämpnäs och Tjärlax tvistade om rådragningen under nästan hela 1700-talet

Nämpnäsborna var på onsdagen i tur att på ett lättsamt sätt få tal del av sin bys historia tillsammans med Rainer Böling. Ett 20-tal personer kom. De fick bland annat höra hur Nämpnäs och grannbyn Tjärlax tvistat om rådragningen.

Nyhetsbild

Han gör Närpes historia lättillgänglig: "Det är ett bra fritidsintresse"

Bölebon Rainer Böling har tagit sig an ett stort projekt. Han ser till att Närpes lokalhistoria finns tillgänglig på nätet. På det viset hoppas han kunna locka också yngre läsare.

Nyhetsbild

LEDARE: Nu är det upp till fullmäktige

Det är upplagt för spänning i direktsändning i Kaskö 18 november.