Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

25.5.2019

En dag framåt

Nordautomation levererar till sågverk

Nordautomation i Kristinestad har erhållit flera beställningar på timmer- och biproduktstransportörer till tre olika sågverk.

Nyhetsbild

Harry var med på Den stora talkodagen

Harry, 1,5 år, var med på Den stora talkodagen i lördags, då föreningsaktiva samlades för vårstädning i och vid ungdomslokalen i Skaftung. SÖU:s initiativ samlade talkojobbare på ett 30-tal platser runtom i Österbotten - från Terjärv i norr till Skaftung i söder. Och de lät sig inte stoppas av regn.

Nyhetsbild

Nya Kaskövimpeln väckte intresse på Kaskö marknad

Tuuli Toivonen är Kasköbo i själ och hjärta trots att hon flyttat till Teuva. Det första hon gjorde när hon kom till Kaskö marknad på lördag var att söka upp försäljningstältet där hon kunde köpa Kaskös egen vimpel.

Nyhetsbild

Efter 33 år i församlingens tjänst blir Sam Lindén pensionär – "Men jag ska hålla koll på kollegorna"

Över 3 000 gudstjänster och förrättningar och 150 lördagskvällar kantade av aftonmusik. Kantorn Sam Lindén har hunnit med mycket under sin tid i Närpes församling. Nu har han gått i pension – men lär inte bli utan att göra. Missa inte heller videon där Sam Lindén spelar  Imperial March från Stjärnornas krig.  

Nyhetsbild

Kraft hockey spelar i division 2 i höst: "Nu måste vi samla alla krafter vi har"

ISHOCKEY Det kom en förfrågan från förbundet och Kraft hockey tackade ja. Nu spelas division 2-hockey i Närpes efter en paus på sju år. Fem till sex förstärkningar behövs, säger lagledaren.

Nyhetsbild

Första utkast klart för ny vårdreform

Ledare lördag 25 maj. Offentliga sektorn lyfts fram i nya linjer för vård- och landskapsreform.