Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

16.5.2019

En dag framåt

Venla Arvola och Matilda Sundlin matchvinnare när Kraft vann mot FC Sport-j II

Kraft tog en säker seger på hemmaplan mot FC Sport-j II i Damtrean Vasadistriktet i fotboll. Matchen slutade 2–0 (1–0) efter mål av Venla Arvola och M...

Nyhetsbild

Kod 452: Erika får sitt liv i Lappfjärds å kartlagt via radiosändare

Havsöringens vandring i en av landets få kvarvarande barnkammare följs upp med radiosändare. Nu pejlas fem kilo tunga Erikas vidare eskapader i Lappfjärds å.

Syd-Österbotten friades av Opinionsnämnden

Opinionsnämnden för massmedier har friat tidningen Syd-Österbotten. Tidningen bröt inte mot journalistreglerna när den publicerade en insändare av en präst som uttryckte sina åsikter om sexuella minoriteter.

Nyhetsbild

Trasiga möbler och elektronik kommer inte till nytta

Hoppets stjärna i Närpes får ta emot jättemycket bra saker, men på lastbryggan brukar man också hitta sådant som inte passar för hjälpsändningar. Till exempel trasiga möbler och elektronik som inte fungerar betackar man sig för.

Nyhetsbild

Parkskoj med rörelse och kreativitet för barn

Parkskoj är ett nytt sommarlovsprogram för barn som Folkhälsan i Kristinestad kör i gång. Då blir det mycket rörelse och kreativitet i Badhusparken.

Nyhetsbild

Mikaela Björklund: Vi måste bli bättre på att tala om vad vi behöver EU till

EU-valet. Hon röstade nej till EU i folkomröstningen år 1995. Nu är hon en av SFP:s 20 kandidater i Europaparlamentet. Mikaela Björklund (SFP) från Näveråsen i Närpes är den enda EU-valskandidaten i Sydösterbotten.

Nyhetsbild

Ingen dålig deal för Kaskö

Ledare torsdagen 16 maj. Det är viktigt att veta vilka följder ett ja eller nej till fusion får.