Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

23.4.2019

En dag framåt
Nyhetsbild

Nu har Kristinestad en plan för torget – där finns bredare trottoarer, rondell och en staty

Stäng av en del av torget för trafik och bygg en rondell i korsningen mot brofästet. Avskilj torgförsäljarnas område med nubbsten, och sätt upp en staty utanför stadsbiblioteket. Det är några av förslagen för att göra torget i Kristinestad trevligare.

Polisen utreder misshandel vid krogar i Kristinestad

Bråk på krogen i Kristinestad ledde till anmälan om misshandel både natten till söndag och natten till måndag.

Nyhetsbild

Många rishopar överlevde påsken – men vad sker med dem nu?

Runtom i regionen står rishopar som inte fick brännas till brasa i påsk. Allmänheten respekterade förbudet att göra upp eld på grund av risken för gräsbrand.

Nyhetsbild

Alfa Oil fortfarande på stadens mark utan arrendeavtal

Trots uppmaningar har bolaget Alfa Oil ännu inte undertecknat arrendeavtal med staden Kristinestad som äger marken ovan bergrummet på Björnön. Före sommaren är allt klart, säger tekniska direktören Ari-Johan Myllyniemi. Sju utlåtanden om bolagets planer har lämnats in.

Nyhetsbild

NTM river brandskadat och bygger nytt i stället

Närpes trä och metall i Gottböle river den brandskadade hallen och bygger nytt. Hallen som brann i februari blev så mycket skadad att den inte gick att rädda. I stället kommer en likadan hall att uppföras på samma ställe.

Nyhetsbild

Glad överraskning: Strandvägen i Korsnäs får ny beläggning

TRAFIK Plötsligt damp en halv miljon euro ner hos NTM-centralen. "Det går till Strandvägen i Korsnäs", säger vägdirektör Anders Östergård.

Nyhetsbild

Påskhyss bakom höjd hastighet på Strandvägen

KORSNÄS Under påsken höjdes hastighetsbegränsningen på den gropiga Strandvägen mellan Korsnäs och Molpe. Men det var ett helt privat tilltag.