Senaste nytt

Här listas alla artiklar som publicerats det valda datumet. Bläddra bland de senaste datumen eller välj ett datum i kalendern för att se vilka artiklar som publicerades då.

En dag bakåt

7.12.2017

En dag framåt

Polisen: Det var ett misstag

NÄRPES Det var ett misstag från vår sida att det dröjde 13 dagar innan Närpes skolmusikkår fick tillstånd att ordna lotteri, säger polischef. Nu är frågan vems misstaget är då den långa traditionen med luciakortege genom Närpes centrum bryts.

Nyhetsbild

Närpesmodellen fick idel lovord

Det räcker inte med jobb och tak över huvudet för att integrationen av invandrare ska lyckas. Att knyta kontakter med folk i det omgivande lokalsamhället är minst lika viktigt. Det var en del av slutsatserna då Migrationsinstitutets rapport släpptes på torsdagen.

Tystnaden gynnar byråkraten

Ledare fredag 8 december. 100 år till med knuten näve?

Närpes äger rätt till skoltomten i Nämpnäs

NÄMPNÄS. Det är Närpes stad som får äganderätten till skoltomten i Nämpnäs. Det blev klart vid den lantmäteriförrättning som nyligen genomfördes.

Nyhetsbild

Personbilar krockade på Nixback

NÄRPES. Vid 14-tiden på torsdagseftermiddagen krockade två personbilar i korsningsområdet Algotsvägen–Närpesvägen på Nixback, Närpes.

Nyhetsbild

Polisen utreder Malaxolyckan som dråp

MALAX

Frontalkrocken som krävde två människors liv i Malax på självständighetsdagens morgon kan ha skett uppsåtligen, misstänker polisen som nu utreder olyckan.

Nyhetsbild

Lucka 7: Toni reser till Seinäjoki

JULKALENDERN – JOULUKALENTERI: Tämä on kertomus Toni-tontusta, tavallinen ja kiltti poika, joka kovasti odottaa joulua. Hänellä on monta tonttuystävää ja yhdessä he saavat tänä vuonna auttaa Joulupukkia. Tule mukaan seuraamaan Toni-tontun seikkailuja joulukuun 1–24. päivinä niin näet kaikkea mitä hänelle tapahtuu.