Lokalt

Ofog

Mest läst senaste veckan

Lokalt

Nyhetsbild

Skadegörelserna fortsätter i Kaskö – "Den här gången kunde det ha slutat riktigt illa"

Tack vare rådigt ingripande av en förbipasserande tidigt på onsdagsmorgonen begränsades branden i paviljongen i Kaskö. Det kunde ha slutat mycket värre.

Nyhetsbild

Kasköpolitiker fick en sten genom sitt fönster – "Tänk om någon suttit i soffan"

En sten genom fönstret och en förstörd postlåda är den senaste skadegörelsen lokalpolitikern Zoe Roslund i Kaskö utsatts för. Samma natt råkade också ett annat hus på samma gata ut för skadegörelse.

Nyhetsbild

Ofog i Kaskö: cykel i flaggstång och papper i rabatten

Ofog skedde i Kaskö under de mörka timmarna natten mot måndagen. Returpapper hade strötts ut och en cykel var upphissad i flaggstången på torget.

Nerskräpat i Lappfjärd efter dansen – "Fick plocka glasskärvor vid gungorna"

Efter helgens festligheter vid ungdomslokalen i Lappfjärd fick brandklubben städa upp både skräp och krossat glas vid närliggande daghem och skola.

Nyhetsbild

Jussis åker i Närpes fördärvades av fyrhjulingar – anmälde till polisen

Att det raggas med fyrhjulingar på åkrar är ett växande problem, bedömer bonden Jussi Murto-Koivisto i Närpes. Nu har han själv drabbats. Och det är brottsligt, konstaterar polisen.

Nyhetsbild

Gamla daghemmet i Kristinestad förfaller – och har olovliga besök

Det är stängt och tillbommat. Ändå tar sig besökare olovligen in i den gamla daghemsbyggnaden i Kristinestad, som står och förfaller i väntan på ett beslut om vad som ska ske med fastigheten.

Nyhetsbild

Skadegörelse i Badhusparken under marknadshelgen

Det var inte bara guld och gröna skogar under marknadshelgen i Kristinestad. I Badhusparken hade det gått vilt till under veckoslutet.

Nyhetsbild

Trasiga möbler och elektronik kommer inte till nytta

Hoppets stjärna i Närpes får ta emot jättemycket bra saker, men på lastbryggan brukar man också hitta sådant som inte passar för hjälpsändningar. Till exempel trasiga möbler och elektronik som inte fungerar betackar man sig för.

Nyhetsbild

Drake från Vasacamping hamnade i Övermark

NÄRPES Ett lite udda ofog har väckt förundran i Övermark. Under valborghelgen dök ett drakhuvud upp i Gullans park.