Tappara slog KalPa efter Otso Rantakaris dubbel

Det blev Tappara som gick segrande ur mötet i FM-ligans play off på hemmaplan mot KalPa, med 4-3 (0-1, 1-1, 2-1, 1-0). Otso Rantakari gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Kristian Kuusela och Sebastian Repo, målen för KalPa gjordes av Janne Tavi, Alexander Ruuttu och Kai Kantola. KalPa har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Tappara har sex poäng.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer
Regler för kommentarer

FM-ligans play off

# Lag S MS P
1 Kärpät 18 13 35
2 Tappara 16 5 27
3 HIFK 14 6 26
4 SaiPa 9 -6 13
5 TPS 11 -1 12
6 Ässät 7 -8 8
7 KalPa 6 -3 7
8 JYP 6 -4 5
9 Pelicans 3 0 4
10 Lukko 2 -2 1

Relaterade artiklar

Stark seger för Tappara i toppmatchen mot Kärpät

Det var två topplag som möttes i FM-ligans play off i ishockey på tisdagen. Och det slutade med seger för bortalaget Tappara, som besegrade serieledande Kärpät med 5-4 (3-0, 1-1, 1-3). Niko Ojamäki och Jukka Peltola gjorde två mål var för Tappara. Otso Rantakari gjorde också ett mål för Tappara, målen för Kärpät gjordes av Julius Junttila, Miika Koivisto, Charles Bertrand och Lasse Kukkonen. Med två omgångar kvar är Kärpät fortfarande i serieledning, fem poäng före Tappara, och Tappara är på andra plats. Lagen får nu möjlighet att vässa taktiken, eftersom man möts igen i nästa match, i Hakametsä, torsdag 26 april 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Tappara i toppmatchen mot Kärpät

Det var två topplag som möttes i FM-ligans play off i ishockey på måndagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Tappara, som besegrade serieledande Kärpät med 2-0 (0-0, 2-0, 0-0). Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Tappara ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Kärpät är i fortsatt serieledning. Segern var den första efter sex matcher i rad utan seger för Tappara. Tapparas två mål gjordes av Jere Karjalainen och Juhani Jasu, som gjorde ett mål var. Lagen får nu möjlighet att vässa taktiken, eftersom man möts igen i nästa match, i Raksila, tisdag 24 april 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Kärpät i toppmötet med Tappara

Kärpät tog en tung seger på hemmaplan mot tredjeplacerade Tappara i toppmötet i FM-ligans play off i ishockey på lördagen. Matchen slutade 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0). Det här innebär att Kärpät nu har fyra segrar i följd. Målgörare för Kärpät blev Julius Junttila och Juha Koivisto och för Tappara var det Matti Järvinen som hittade rätt. Med fyra omgångar kvar är Kärpät i serieledning, och Tappara är på tredje plats. Lagen får nu möjlighet att vässa taktiken, eftersom man möts igen i nästa match, i Hakametsä, måndag 23 april 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Kärpät i toppmatchen mot Tappara

Det var två topplag som möttes i FM-ligans play off i hockey på torsdagen. Och det slutade med seger för bortalaget Kärpät, som besegrade tredjeplacerade Tappara med 4-2 (1-2, 2-0, 1-0). Det betydde femte matchen i rad utan seger för Tappara. Bakom de tre poängen för Kärpät låg mål från Saku Mäenalanen, Charles Bertrand, Jasse Ikonen och Shaun Heshka, medan Juhani Jasu och Aleksi Salonen gjorde Tapparas mål. Det här betyder att Tappara ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Kärpät på första plats. Lagen möts igen i nästa match, i Raksila lördag 21 april 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tappara slog KalPa i jämn match i Niirala

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för Tappara, som vann borta mot KalPa med 4-3 (3-1, 1-0, 0-2) i FM-ligans play off i hockey på torsdagen. Tomas Záborský, Niko Ojamäki, Teemu Nurmi och Kristian Kuusela blev målskyttarna för Tappara, medan Mathew Maione 2 och Eetu Luostarinen gjorde KalPas mål. Det här betyder att KalPa slutar på sjunde plats, och Tappara på tredje plats när serien nu summeras.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KalPa ryckte i sista perioden och vann mot Tappara

KalPa vann borta mot Tappara i FM-ligans play off i ishockey med 3-1. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan KalPa avgjorde i sista perioden. Målgörare för KalPa var Alexandre Texier, Jerry D'amigo och Kai Kantola, medan Tapparas enda mål gjordes av Jan-mikael Järvinen. Serien är nu färdigspelad. Tappara slutar på femte plats, och KalPa på sjunde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.