Frölunda vann och kvitterade mot Färjestad

Frölunda vann på hemmaplan med 3-2 (0-1, 2-0, 1-1) mot Färjestad i Svenska Hockeyligans kvartsfinal. Därmed står det nu 1-1 i matchserien.

Loui Eriksson stod för Frölundas avgörande mål 14.53 in i tredje perioden.

Färjestad tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Marcus Nilsson på pass av Daniel Viksten. Efter 4.49 i andra perioden nätade Jere Innala, framspelad av Anthony Greco och Joel Lundqvist och kvitterade för Frölunda.

Loui Eriksson gjorde dessutom 2-1 efter 14.09 på pass av Petteri Lindbohm och Nicklas Lasu.

11.44 in i tredje perioden nätade Färjestads Joel Nyström på pass av Joakim Nygård och Lucas Forsell och kvitterade för Färjestad.

14.53 in i perioden slog Loui Eriksson till återigen framspelad av Filip Hasa och avgjorde matchen för Frölunda.

De båda lagen möts igen tisdag 21 mars 20.00, i Löfbergs Arena.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Relaterade artiklar

Växjö vidare – besegrade Frölunda i avgörande matchen efter rysare

Efter seger på bortaplan med 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0) efter förlängning har Växjö nu avgjort matchserien mot Frölunda i SM-semifinal. Därmed vann Växjö med 4-2 i matcher.

Segermålet för Växjö stod Robert Rosén för 11.57 in i förlängningen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Det var först 13.19 in i andra perioden som Frölunda tog ledningen genom Max Friberg assisterad av Filip Johansson och Patrik Carlsson.

9.50 in i tredje perioden slog Manuel Ågren till på pass av Joachim Blichfeld och Robert Rosén och kvitterade för Växjö. I förlängningen tog det 11.57 innan Växjö också avgjorde till 1-2. Stor matchhjälte blev Robert Rosén, framspelad av Dan Sexton och Ludvig Nilsson.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Växjö tog ny seger i serien mot Frölunda

Växjö har tagit greppet mot Frölunda i SM-semifinal, efter seger på hemmaplan med 3-2 (1-1, 0-1, 2-0). Därmed leder Växjö matchserien med 3-2, och behöver bara en seger till för att ta sig till SM-final.

Victor Stjernborg blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 5.49 in i sista perioden.

Första perioden var jämn. Växjö inledde bäst och tog ledningen genom Tobias Rieder efter 6.23, men Frölunda kvitterade genom Jacob Nilsson efter 16.01. Frölunda gjorde också 1-2 efter 4.22 i andra perioden när Filip Hasa hittade rätt på pass av Jacob Nilsson och Christian Folin. 3.44 in i tredje perioden slog Manuel Ågren till framspelad av Lukas Bengtsson och Brian Cooper och kvitterade för Växjö.

Efter 5.49 nätade Victor Stjernborg framspelad av Tobias Rieder och avgjorde matchen.

Nästa match spelas i Scandinavium på måndag 20.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Växjö lyckades utjämna mot Frölunda

Växjö utjämnade matchserien mot Frölunda i SM-semifinal, efter seger på bortaplan med 2-0 (1-0, 1-0, 0-0). Därmed står det nu 2-2 i matchserien.

Gästande Växjö började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 2.56 slog Erik Josefsson till framspelad av Ludvig Nilsson. Efter 12.11 i andra perioden slog Joachim Blichfeld till, på pass av Brian Cooper och Glenn Gustafsson och gjorde 0-2. I tredje perioden höll Växjö i sin 2-0-ledning och vann.

Nästa match spelas på lördag 16.15, i Vida Arena.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Frölunda tog ny seger i serien mot Växjö

Med 1-0 (1-0, 0-0, 0-0) på bortaplan har Frölunda tagit greppet mot Växjö i SM-semifinal herr. Därmed leder Frölunda matchserien med 2-1.

Ryan Lasch blev matchhjälte 5.14 in i första perioden med sitt avgörande 1-0-mål.

Frölunda tog ledningen efter 5.14, genom Ryan Lasch assisterad av Andreas Borgman.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden blev mållös, och Frölunda höll i sin 1-0-ledning och vann.

Lagen möts igen på torsdag 20.30, i Scandinavium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Frölunda kvitterade mot Växjö efter hemmaseger

Frölunda vann på hemmaplan med 4-2 (0-1, 2-1, 2-0) mot Växjö i SM-semifinal herr. Därmed står det nu 1-1 i matchserien.

Växjö tog ledningen efter 6.38, genom Dan Sexton framspelad av Kalle Kossila och Keegan Lowe. Efter 12.46 i andra perioden nätade Loui Eriksson, framspelad av Noah Hasa och kvitterade för Frölunda.

Ryan Lasch gjorde dessutom 2-1 efter 17.40 på pass av Christian Folin och Erik Borg.

Växjö kvitterade till 2-2 alldeles i slutsekunderna av perioden genom Glenn Gustafsson på pass av Tobias Rieder och Joel Kellman.

I tredje perioden var Frölunda starkast och gick från 2-2 till 4-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Filip Hasa och Linus Nässén och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.15 kvar att spela.

Nästa match spelas på tisdag 20.00, i Vida Arena.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Frölunda vann rysaren mot Färjestad

Segern på bortaplan i avgörande matchen med 3-1 (2-0, 0-1, 1-0) gör att Frölunda nu har avgjort matchserien mot Färjestad i Svenska Hockeyligans kvartsfinal. Frölunda vann med 4-3 i matcher.

Frölunda startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Filip Hasa och Filip Johansson. Efter 12.53 i andra perioden nätade Brandon Davidson, på pass av Marcus Westfält och reducerade åt Färjestad. 4.10 in i tredje perioden nätade Frölundas Erik Borg framspelad av Anthony Greco och Jere Innala och ökade ledningen för Frölunda. 1-3-målet blev matchens sista.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Färjestad vann och kvitterade mot Frölunda

Färjestad vann på bortaplan med 4-2 (1-0, 1-1, 2-1) mot Frölunda i Svenska Hockeyligans kvartsfinal. Därmed står det nu 3-3 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

Färjestad tog ledningen efter sex minuters spel, genom Henrik Björklund på pass av August Tornberg. Färjestad utökade ledningen genom Daniel Viksten efter 2.22 i andra perioden.

Efter 11.04 av perioden kunde Linus Nässén göra 1-2 för Frölunda. 9.32 in i tredje perioden nätade Frölundas Jere Innala på pass av Anthony Greco och Jan Mursak och kvitterade för Frölunda.

12.07 in i perioden slog Mattias Göransson till på pass av Joakim Nygård och Per Åslund och gav laget ledningen för Färjestad.

Laget punkterade matchen med ett 2-4-mål med 1.33 kvar att spela genom Victor Ejdsell assisterad av Patrik Lundh och Linus Johansson. 2-4-målet blev matchens sista.

Lagen möts igen i Löfbergs Arena onsdag 29 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Frölunda tog ny seger i serien mot Färjestad

Frölunda har tagit greppet mot Färjestad i Svenska Hockeyligans kvartsfinal, efter seger på bortaplan med 2-1 (0-1, 1-0, 1-0). Därmed leder Frölunda matchserien med 3-2, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Jacob Nilsson slog till 9.46 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Färjestad tog ledningen efter 13.54, genom Joel Nyström framspelad av Linus Johansson och Henrik Björklund. Efter 7.30 i andra perioden nätade Anthony Greco, framspelad av Filip Hasa och Ryan Lasch och kvitterade för Frölunda. 9.46 in i tredje perioden slog Jacob Nilsson till på pass av Andreas Borgman och Anthony Greco och avgjorde matchen för Frölunda. Därmed hade laget vänt matchen.

Måndag 27 mars 20.00 möts lagen igen, med Frölunda som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Frölunda som kvitterade matchserien mot Färjestad

Frölunda utjämnade matchserien mot Färjestad i Svenska Hockeyligans kvartsfinal, efter seger på hemmaplan med 5-0 (1-0, 2-0, 2-0). Därmed står det nu 2-2 i matchserien.

Frölunda tog ledningen efter sex minuters spel, genom Patrik Carlsson på pass av Filip Johansson och Linus Nässén. Frölunda startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Filip Johansson och Mats Rosseli Olsen. Frölunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Loui Eriksson och Filip Hasa.

Filip Johansson gjorde ett mål för Frölunda och spelade dessutom fram till två mål.

De båda lagen möts igen lördag 25 mars 16.15, i Löfbergs Arena.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fördel Färjestad efter ny seger mot Frölunda

Färjestad har kommandot om matchserien mot Frölunda i Svenska Hockeyligans kvartsfinal, efter seger på hemmaplan med 3-1 (0-1, 2-0, 1-0). Nu leder Färjestad matchserien med 2-1.

Frölunda började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 1.28 slog Anthony Greco till framspelad av Jan Mursak och Isac Born. Efter 13.15 i andra perioden slog Linus Johansson till, på pass av Joakim Nygård och Max Lindroth och kvitterade för Färjestad.

Michael Lindqvist gjorde dessutom 2-1 efter 14.15 framspelad av Victor Ejdsell och Brandon Davidson.

12.11 in i tredje perioden nätade Färjestads August Tornberg på pass av Marcus Nilsson och Remi Elie och ökade ledningen för Färjestad. Tornberg fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

De båda lagen möts igen torsdag 23 mars 20.00, i Scandinavium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}