Relaterade artiklar

Stark seger för Omsk i toppmatchen mot Astana

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på onsdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Omsk, som besegrade Astana med 4-1.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Omsk ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Astana på andra plats.

Det var hemmaseger nummer fyra i rad för Omsk.

Lördag 16 oktober 17.00 spelar Omsk hemma mot Novosibirsk. Astana möter Traktor Tjeljabinsk borta söndag 17 oktober 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Straffseger för Sotji borta mot Jekaterinburg

Sotji vann en riktigt jämn match mot Jekaterinburg i KHL i ishockey. Avgörandet kom först i straffläggningen där bortalaget var starkare och vann med 5-4.

Det här betyder att Jekaterinburg är kvar på fjärde plats, och Sotji stannar sist, på sjätte plats, i tabellen.

I nästa match möter Jekaterinburg Ufa hemma och Sotji möter Traktor Tjeljabinsk borta. Båda matcherna spelas fredag 15 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Omsk vann mot Spartak Moskva på hemmaplan

Omsk vann hemma mot Spartak Moskva i KHL i hockey. Matchen på lördagen slutade 5-2.

Omsk ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Spartak Moskva är på tredje plats.

I nästa omgång har Omsk Jekaterinburg hemma, måndag 11 oktober 19.30. Spartak Moskva spelar borta mot Dinamo Minsk torsdag 14 oktober 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för Jekaterinburg – besegrade Nizjnekamsk

2-3 blev resultatet när Nizjnekamsk och Jekaterinburg möttes på lördagen. I och med detta har Jekaterinburg tre raka segrar i KHL i hockey, och efter den tuffa perioden är Jekaterinburg nu i riktigt bra form.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Nizjnekamsk på femte plats och Jekaterinburg på fjärde plats.

Nizjnekamsk tar sig an Jokerit i nästa match borta tisdag 12 oktober 18.30. Jekaterinburg möter Omsk borta måndag 11 oktober 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Astana i serieledning i KHL efter 1-0 mot Omsk

Det blev 1-0 för Astana hemma mot Omsk i onsdagens match. Därmed är laget ny serieledare i KHL i ishockey, på samma poäng som tvåan Ufa. Ufa har dessutom en match mer spelad. För Omsk betyder resultatet att man är på tredje plats i tabellen.

Segern var Astanas åttonde på de senaste tio matcherna.

I nästa match möter Astana Tjerepovets hemma och Omsk möter Spartak Moskva hemma. Båda matcherna spelas lördag 9 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlustsviten: Seger igen för Jekaterinburg – 5-2 mot Omsk

Fyra förluster i rad i KHL i ishockey fick räcka. Hemma mot Omsk bröts den tuffa sviten för Jekaterinburg. Det blev 5-2 i matchen på måndagen.

Det här betyder att Jekaterinburg ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Omsk på tredje plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 6 oktober. Då möter Jekaterinburg Jokerit 17.00. Omsk tar sig an Dynamo Moskva borta 16.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}