Minnesota segrare hemma mot Nashville

Minnesota besegrade Nashville på hemmaplan i onsdagens möte i NHL i ishockey. 3–1 (2–0, 0–0, 1–1) slutade matchen. Segern var Minnesotas fjärde på de senaste fem matcherna. Minnesotas mål gjordes av Kevin Fiala, Luke Kunin och Zach Parise. Craig Smith stod för Nashvilles enda mål. Minnesota ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Nashville ligger på sjätte plats tabellen. Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 6 mars. Då möter Minnesota San Jose 05.30. Nashville tar sig an Dallas hemma 03.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Relaterade artiklar

Golden Knights knäckte Minnesota Wild i avgörande matchen

Det blev seger på hemmaplan i avgörande mötet med 6-2 (1-1, 3-1, 2-0). Det gör att Golden Knights har avgjort matchserien mot Minnesota Wild i NHL Åttondelsfinal i ishockey. Golden Knights vann med 4-3 i matcher.

Det blev ett hattrick för Golden Knights Mattias Janmark. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Nicolas Hague, Max Pacioretty och Zach Whitecloud, målen för Minnesota Wild gjordes av Kirill Kaprizov och Zach Parise.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Carolina Hurricanes avgjorde matchserien mot Nashville efter rysare

Efter seger på bortaplan med 4-3 (1-1, 1-2, 1-0, 1-0) efter förlängning har Carolina Hurricanes nu avgjort matchserien mot Nashville i NHL Åttondelsfinal i ishockey. Därmed vann Carolina Hurricanes med 4-2 i matcher.

Carolina Hurricanes hade problem och låg under med 2-3 efter två perioder.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Minnesota Wild vann och kvitterade mot Golden Knights

Minnesota Wild vann på hemmaplan med 3-0 (0-0, 0-0, 3-0) mot Golden Knights i NHL Åttondelsfinal i ishockey. Därmed står det nu 3-3 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

Matchen var helt jämn efter två perioder, 0-0, innan Minnesota Wild avgjorde i sista perioden.

De båda lagen möts igen lördag 29 maj 04.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Carolina Hurricanes vann på nytt mot Nashville

Carolina Hurricanes har övertaget mot Nashville i NHL Åttondelsfinal i ishockey, efter seger på hemmaplan med 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0) efter förlängning. Därmed leder Carolina Hurricanes matchserien med 3-2, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Inför sista perioden var Nashville i ledningen med 2-1. Men Carolina Hurricanes vände och vann.

Lagen möts igen fredag 28 maj 04.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Minnesota Wild vann – reducerar matchserien mot Golden Knights

Det blev seger för Minnesota Wild på bortaplan mot Golden Knights. Matchen slutade 4-2 (3-1, 0-1, 1-0). Därmed har Minnesota Wild reducerat serien i NHL Åttondelsfinal i ishockey, som Golden Knights leder med 3-2 i matcher.

Torsdag 27 maj 04.00 möts lagen igen, med Minnesota Wild som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Golden Knights vann på nytt mot Minnesota Wild

Golden Knights har tagit kommandot mot Minnesota Wild i NHL Åttondelsfinal i ishockey, efter vinst på bortaplan med 4-0 (1-0, 2-0, 1-0). Golden Knights har greppet om matchserien, och leder med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

De båda lagen möts igen tisdag 25 maj 05.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}

Läs Sydin digitalt i fyra månader för 25 €

Normalpris 47,60 €

Hämta erbjudande