Nu ska matchen mellan Vancouver Canucks och St Louis avgöras

Nedsläpp

I dag avgörs Stanley Cup åttondelsfinal herr mellan Vancouver Canucks och St Louis. Det står 3-2 i matcher inför matchen, där Vancouver Canucks har fördel av att spela på hemmaplan. Vancouver Canucks vann senaste matchen med 4–3.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Vancouver Canucks på bortaplan med 4–3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vancouver Canucks tog ny seger i serien mot St Louis

Vancouver Canucks har tagit greppet mot St Louis i Stanley Cup åttondelsfinal herr i hockey, efter seger med 4–3 (1–2, 3–1, 0–0). Därmed leder Vancouver Canucks matchserien med 3-2, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal i NHL.

Tyler Motte gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av J. T. Miller och Jake Virtanen, målen för St Louis gjordes av Ryan O'Reilly, Zach Sanford och Brayden Schenn.

Lördag 22 augusti 04.45 möts lagen igen, med Vancouver Canucks som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

St Louis vann och kvitterade mot Vancouver Canucks

St Louis vann med 3–1 (1–0, 2–1, 0–0) mot Vancouver Canucks i Stanley Cup åttondelsfinal herr i ishockey. Därmed står det nu 2-2 i matchserien.

Ryan O'Reilly gjorde två mål och Pietrangelo Alex ett mål för St Louis, enda målskytt för Vancouver Canucks blev J. T. Miller.

De båda lagen möts igen torsdag 20 augusti 05.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vancouver Canucks kan utöka ledningen i Stanley Cup åttondelsfinal herr mot St Louis

Nedsläpp

Vancouver Canucks leder matchserien med 2-1, efter seger för St Louis med 3–2 senast. I dag är det ny match mellan mellan hemmalaget Vancouver Canucks och St Louis i Stanley Cup åttondelsfinal herr.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för St Louis, med 3–2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

St Louis vann – reducerar matchserien mot Vancouver Canucks

Det blev seger för St Louis mot Vancouver Canucks. Matchen slutade 3–2 (0–0, 2–2, 0–0, 1–0) efter förlängning. Därmed har St Louis reducerat serien i Stanley Cup åttondelsfinal herr i hockey, som Vancouver Canucks leder med 2-1 i matcher.

Målskyttarna som fixade segern för St Louis var Justin Faulk, David Perron och Brayden Schenn, medan målen för Vancouver Canucks gjordes av Elias Pettersson och J. T. Miller.

Tisdag 18 augusti 05.30 möts lagen igen, med Vancouver Canucks som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vancouver Canucks i ledning inför matchen hemma mot St Louis

Nedsläpp

Efter seger i senaste matchen med 4–3 på bortaplan står det nu 2-0 i matchserien till Vancouver Canucks. I dag är det ny match i serien i Stanley Cup åttondelsfinal herr. Vancouver Canucks spelar hemma mot St Louis.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Vancouver Canucks på bortaplan med 4–3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vancouver Canucks vann på nytt mot St Louis

Vancouver Canucks har skapat sig ett överläge mot St Louis i Stanley Cup åttondelsfinal herr i ishockey, efter vinst med 4–3 (1–0, 1–1, 1–2, 1–0) efter förlängning. Vancouver Canucks har nu tagit en 2-0-ledning i matchserien.

Bo Horvat gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Tanner Pearson och Elias Pettersson, målen för St Louis gjordes av Sammy Blais, Ryan O'Reilly och Jaden Schwartz.

Lagen möts igen måndag 17 augusti 05.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.