New York Islanders vann på nytt mot Pittsburgh

New York Islanders fick resultatet som laget önskade mot Pittsburgh i NHL Åttondelsfinal i ishockey, efter seger på bortaplan med 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0, 1-0) efter förlängning. Därmed leder New York Islanders matchserien med 3-2, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Pittsburgh hade ledningen i början av tredje perioden, med 2-1, men New York Islanders vände matchen och vann till slut.

Lagen möts igen torsdag 27 maj 01.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort i matcher för Pittsburgh och New York Islanders inför tisdagens match

Nedsläpp

Det är lika i matchserien mellan Pittsburgh och New York Islanders i NHL Åttondelsfinal, 2-2 i matcher, efter seger för New York Islanders med 4-1 senast. På tisdagen har Pittsburgh chansen att ta greppet om matchserien på hemmaplan.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för New York Islanders på hemmaplan, 4-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmaplan för New York Islanders som kan koppla greppet mot Pittsburgh

Nedsläpp

Det är dags för nästa match i NHL Åttondelsfinal i dag när New York Islanders välkomnar Pittsburgh. Båda lagen har lika många segrar efter Pittsburghs 2-1-seger i senaste matchen, och den som vinner nu kan ta ett avgörande grepp.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Pittsburgh på hemmaplan med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

New York Islanders tog hem första matchen mot Pittsburgh efter förlängningsdrama

New York Islanders har tagit greppet mot Pittsburgh i NHL Åttondelsfinal i ishockey, efter seger på bortaplan med 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 1-0) efter förlängning i första matchen.

New York Islanders låg under inför sista perioden men laget vände underläget, och vann.

Lagen möts igen onsdag 19 maj 02.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Läs Sydin digitalt i fyra månader för 25 €

Normalpris 47,60 €

Hämta erbjudande