Underläge i tredje perioden – då vände Florida och vann

Bortalaget Dallas Stars hade greppet inför tredje perioden och ledde med 2-0 i NHL i ishockey. Men Florida vände på matchen och vann till slut med 3-2.

Aleksander Barkov, Anton Strålman och Frank Vatrano blev målskyttarna för Florida, medan Jamie Benn och Joe Pavelski gjorde Dallas Stars mål.

Det här betyder att Florida är kvar i serieledning, och Dallas Stars stannar på sjätte plats, i tabellen.

På söndag 28 februari 02.00 spelar Florida hemma mot Carolina Hurricanes, och Dallas Stars borta mot Tampa Bay.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen seger för Dallas Stars mot Florida

Det blev sex förluster i rad för Dallas Stars i NHL i hockey. Men borta mot Florida kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen slutade 0-3 (0-1, 0-0, 0-2).

Segern säkrades av Dallas Stars målskyttar, Joel Kiviranta, John Klingberg och Esa Lindell.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Florida i serieledning och Dallas Stars på sjätte plats.

Lagen möts igen fredag 26 februari 02.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Florida slog Dallas Stars på hemmaplan

Florida vann mötet i NHL i ishockey på hemmaplan mot Dallas Stars, med 3-1 (0-1, 2-0, 1-0).

Segern var Floridas fjärde på de senaste fem matcherna.

Aleksander Barkov, Aaron Ekblad och Keith Yandle gjorde målen för Florida, medan Blake Comeau nätade för Dallas Stars.

Florida stannar därmed i serieledning, och Dallas Stars sist, på åttonde plats, i tabellen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Dallas Stars möter Tampa Bay på hemmaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Dallas Stars i NHL i ishockey, och nu söker laget efter ett trendbrott hemma mot fjärdeplacerade Tampa Bay. Hemmalaget har inför matchen fem förluster i rad, och har halkat ner till sjätte plats i tabellen. Tampa Bay spelade Carolina Hurricanes senast och förlorade.

Dallas Stars är sexa i tabellen, medan Tampa Bay ligger fyra. Sju poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dallas Stars med fem raka förluster i bagaget möter Tampa Bay

Nedsläpp

Dallas Stars är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i NHL i ishockey, och skulle behöva ta poäng mot tredjeplacerade Tampa Bay hemma. Inför matchen har hemmalaget fem raka förluster. Det blev förlust för Tampa Bay mot Florida senast.

Dallas Stars ligger sexa i tabellen inför matchen, medan Tampa Bay är trea. Sju poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem förluster i rad – nu hoppas Dallas Stars på seger mot Nashville

Nedsläpp

Dallas Stars jagar en seger när laget möter sjundeplacerade Nashville hemma. Inför dagens match har hemmalaget fem raka förluster i NHL i hockey, och har halkat ner till sjätte plats i tabellen. Det blev förlust för Nashville mot Detroit senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Dallas Stars på hemmaplan med 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.