SaiPa/Ketterä

12 mars kl 16:00 JYP Akatemia - SaiPa/Ketterä 3-2 Läs mer

Seger för JYP Ak hemma mot SaiPa/Ketterä

Det blev uddamålsseger för hemmalaget JYP Ak i matchen mot SaiPa/Ketterä i JKL. Laget vann söndagens match i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med 3-2.

Segern var JYP Aks fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här var JYP Aks tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också SaiPa/Ketteräs andra uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att JYP Ak slutar på tionde plats och SaiPa/Ketterä på fjärde plats. SaiPa/Ketterä är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för JYP Ak som tar emot SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag möter JYP Ak SaiPa/Ketterä på hemmaplan i sista matchen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Det blev seger i den senaste matchen för JYP Ak, 5-0 mot Hermes hemma, SaiPa/Ketterä lyckades inte lika bra och förlorade mot K-Espoo.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för SaiPa/Ketterä på hemmaplan, 7-3.

SaiPa/Ketterä är ganska bra på bortaplan, och har sex segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för K-Espoo i toppmatchen mot SaiPa/Ketterä

Det var två topplag som möttes i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget K-Espoo, som besegrade SaiPa/Ketterä med 3-1.

SaiPa/Ketterä har tre vinster och två förluster och 13–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan K-Espoo har fem vinster och 20–4 i målskillnad.

Det här betyder att SaiPa/Ketterä ligger kvar på tredje plats i tabellen, och K-Espoo är klara seriesegrare.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo kan ta åttonde raka segern i mötet med SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag möter K-Espoo SaiPa/Ketterä på bortaplan i Villmanstrands ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. K-Espoo har inför matchen åtta segrar i rad, den senaste mot HIFK Ak med 2-1, och ligger nu etta i tabellen. SaiPa/Ketterä vann senast mot GrIFK med 6-4.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för K-Espoo, med 6-5.

K-Espoo är starka på bortaplan, och har fem segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä segrare hemma mot GrIFK

SaiPa/Ketterä besegrade GrIFK på hemmaplan i söndagens möte i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. 6-4 slutade matchen.

Segern var SaiPa/Ketteräs åttonde på de senaste nio matcherna, och sjätte hemmasegern i rad.

SaiPa/Ketteräs nya tabellposition är tredje plats, medan GrIFK är på elfte plats.

I nästa match möter SaiPa/Ketterä K-Espoo hemma på lördag 11 mars 12.30. GrIFK möter Ässät söndag 12 mars 16.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

GrIFK jagar seger och trendbrott mot SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

Senast GrIFK vann var 24 februari mot K-Espoo Challenger. Sedan dess har laget tre raka matcher utan vinst i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr inför dagens match borta mot fjärdeplacerade SaiPa/Ketterä i hockey. Laget ligger nu elva. SaiPa/Ketterä vann sin senaste match med 2-1 mot KooKoo.

SaiPa/Ketterä vann lagens senaste möte med 8-2.

GrIFK är rätt bra på bortaplan, och har två segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä slog KooKoo i målmässigt jämn match

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för SaiPa/Ketterä, som vann borta mot KooKoo med 2-1 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey på lördagen.

Segern var SaiPa/Ketteräs sjunde på de senaste åtta matcherna.

Det här var KooKoos andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SaiPa/Ketteräs femte uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är KooKoo på femte plats i tabellen, medan SaiPa/Ketterä är på fjärde plats.

Söndag 5 mars möter KooKoo K-Vantaa borta 10.50 och SaiPa/Ketterä möter GrIFK hemma 13.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlusten senast – SaiPa/Ketterä möter KooKoo

Nedsläpp

SaiPa/Ketterä fick se sin segersvit bruten senast mot HIFK Ak efter sex segrar i rad, matchen slutade 1-3. Nu match borta mot KooKoo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. KooKoo förlorade sin senaste match med 0-4 mot K-Espoo.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för SaiPa/Ketterä, med 5-1.

SaiPa/Ketterä är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter sex raka segrar i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr tog vinstsviten slut för SaiPa

Matchen mellan hemmalaget HIFK Ak och gästande SaiPa/Ketterä slutade 3-1. Därmed tog SaiPa/Ketteräs svit med sex raka segrar i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey slut på fredagen.

HIFK Ak har tre segrar och två förluster och 18–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan SaiPa/Ketterä har fyra vinster och en förlust och 27–12 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är HIFK Ak på sjunde plats i tabellen, medan SaiPa/Ketterä är på fjärde plats.

Lördag 4 mars spelar HIFK Ak hemma mot K-Vantaa 12.50 och SaiPa/Ketterä mot KooKoo borta 17.50 i Vierumäki 2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä har sex raka segrar inför matchen mot HIFK Ak

Nedsläpp

I kväll möter SaiPa/Ketterä HIFK Ak på bortaplan i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. SaiPa/Ketterä har sex segrar i rad, senast med 3-2 mot Sport B, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. HIFK Ak förlorade sin senaste match med 4-6 mot JYP Ak.

SaiPa/Ketterä vann lagens senaste möte med 3-2.

SaiPa/Ketterä är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0