SaiPa/Ketterä

20 november kl 13:20 TPS - SaiPa/Ketterä 4-5 Läs mer

SaiPa/Ketterä höll nollan och tog stark seger mot TuTo

Inte ett enda insläppt mål. Men tre mål framåt. SaiPa/Ketterä tog en stabil seger på hemmaplan mot TuTo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Matchen slutade 3-0.

Segern var SaiPa/Ketteräs fjärde på de senaste fem matcherna.

SaiPa/Ketterä har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan TuTo har två vinster och tre förluster.

För TuTo gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan SaiPa/Ketterä är på tredje plats.

Nästa motstånd för SaiPa/Ketterä är Hermes. Lagen möts lördag 4 februari 12.30 i Lappeenranta. TuTo tar sig an KooKoo borta söndag 29 januari 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä möter TuTo på hemmaplan i dag

Nedsläpp

Dags för match – SaiPa/Ketterä möter TuTo på hemmaplan i Lappeenranta i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. Båda lagen vann senast, TuTo med 9-2 mot Hermes och SaiPa/Ketterä med 6-3 mot K-Espoo Challenger.

När lagen möttes senast, 8 januari i Kupittaa, slutade det med seger för SaiPa/Ketterä med 2-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä vann mot K-Espoo Challenger på hemmaplan

SaiPa/Ketterä vann hemma mot K-Espoo Challenger i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. Matchen på söndagen slutade 6-3.

SaiPa/Ketterä har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan K-Espoo Challenger har tre vinster och två förluster.

För tabellens utseende betyder det här att SaiPa/Ketterä ligger på tredje plats medan K-Espoo Challenger har åttondeplatsen.

I nästa match, lördag 28 januari, har SaiPa/Ketterä TuTo hemma i Lappeenranta 16.30, medan K-Espoo Challenger spelar borta mot Hermes 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter tre segrar i rad – K-Espoo Challenger möter SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag möter K-Espoo Challenger SaiPa/Ketterä på bortaplan i Lappeenranta i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo Challenger har tre segrar i rad, senast med 6-5 mot JYP Ak, och är nu på sjunde plats. Det blev förlust för SaiPa/Ketterä mot Ässät senast.

SaiPa/Ketterä har tre segrar på sex försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarkt Ässät tog ännu en seger

Ässät är svårstoppat för tillfället. När laget mötte SaiPa/Ketterä borta i LPR UK2 på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-3 innebär att Ässät nu har fyra segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey.

SaiPa/Ketterä har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att SaiPa/Ketterä är kvar på fjärde plats, och Ässät stannar på andra plats, i tabellen.

Söndag 22 januari möter SaiPa/Ketterä K-Espoo Challenger hemma 14.00 och Ässät möter KooKoo borta 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ässät med tre raka segrar – möter SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag är det dags för match för Ässät som gästar SaiPa/Ketterä i LPR UK2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Segern senast med 6-1 mot TuTo gör att Ässät har tre raka segrar, och är tvåa i serien. Det blev seger i den senaste matchen för SaiPa/Ketterä, 5-2 mot K-Vantaa hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Ässät, med 4-1.

Ässät har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot JYP Ak, GrIFK och TuTo.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä tog hem mötet med TuTo i Kupittaa

SaiPa/Ketterä tog till slut hem segern mot TuTo i matchen borta i Kupittaa på söndagen. Matchen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey slutade 1-2.

Segern var SaiPa/Ketteräs fjärde på de senaste fem matcherna.

TuTo har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var TuTos tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SaiPa/Ketteräs tredje uddamålsseger.

SaiPa/Ketteräs nya tabellposition är fjärde plats, medan TuTo är på sjunde plats.

TuTo tar sig an Ässät i nästa match hemma lördag 14 januari 16.50. SaiPa/Ketterä möter samma dag 12.30 K-Vantaa hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä vill bygga ny svit mot TuTo

Nedsläpp

SaiPa/Ketterä hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot Ässät, där sviten på tre raka segrar dock tog slut (1-4). I dag möter laget TuTo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey på bortaplan. TuTo vann senast mot JYP Ak med 6-0.

TuTo är sjua i tabellen, medan SaiPa/Ketterä ligger sexa. Två poäng skiljer lagen åt.

SaiPa/Ketterä är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Ässät på hemmaplan mot SaiPa/Ketterä

Ässät vann mötet med SaiPa/Ketterä hemma med 4-1 på lördagen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey.

Därmed har Ässät vunnit fyra matcher i rad på hemmaplan.

Ässät har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan SaiPa/Ketterä har tre vinster och två förluster.

För Ässät gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan SaiPa/Ketterä är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 8 januari. Då möter Ässät GrIFK i Kauniainen 15.20. SaiPa/Ketterä tar sig an TuTo borta 14.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Spel igen efter uppehållet när Ässät möter SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

Matchledigheten är över och SaiPa/Ketterä gästar i dag Ässät i Patajunnuareena i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. SaiPa/Ketterä har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot HIFK Ak med 4-5.

Ässät ligger sexa i tabellen inför matchen, medan SaiPa/Ketterä är femma. Två poäng skiljer lagen åt.

SaiPa/Ketterä är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, övre

# Lag S MS P
1 HIFK 22 23 41
2 Kärpät 22 18 41
3 Jokerit 22 12 40
4 Tappara 22 14 38
5 Pelicans 22 3 37
6 TPS 22 3 37
7 Lukko 22 10 36
8 Ilves 22 -16 29
9 KalPa 22 -5 28
10 HPK 22 -15 24
11 K-Espoo 22 -16 24
12 SaiPa/Ketterä 22 -31 21