Hermes

11 mars kl 17:20 Hermes - JYP Akatemia 0-5 Läs mer

Stark defensiv när JYP Ak vann mot Hermes

Fem egna mål – men inte ett enda för Hermes. JYP Ak tog en klar seger borta mot Hermes i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Slutresultatet blev 0-5.

Hermes har fem förluster och 6–52 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan JYP Ak har tre vinster och två förluster och 24–19 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hermes på tolfte och sista plats och JYP Ak på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlusttyngt Hermes möter JYP Ak hemma

Nedsläpp

Hermes har haft det motigt i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey senaste tiden, och är helt ur form inför matchen hemma mot JYP Ak. Hemmalaget har 21 förluster i rad, och har halkat ner till tolfte plats. JYP Ak spelade K-Vantaa senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det med seger för JYP Ak på hemmaplan med 4-1.

JYP Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot K-Espoo Challenger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för Ässät borta mot Hermes

Ässät hade en riktig målfest när man besegrade Hermes borta i Karleby ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Ässät vann med hela 13-2.

Hermes har fem förluster och 9–56 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ässät har tre vinster och två förluster och 25–13 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Ässät nu ligger på andra plats. Hermes är på tolfte och sista plats.

Hermes tar sig an JYP Ak i nästa match hemma lördag 11 mars 17.10. Ässät möter Sport B hemma lördag 4 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter 20 förluster i rad blir Ässät en tuff utmaning för Hermes

Nedsläpp

Hermes jagar en seger för att bryta sviten på 20 förluster i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey, men får det riktigt tufft när laget möter tredjeplacerade Ässät hemma i Karleby ishall. Ässät vann senast mot K-Vantaa med 6-3.

Ässät vann lagens senaste möte med 11-2.

Ässät är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Utklassning när HIFK Ak besegrade Hermes i Tölö ishall

HIFK Ak hade inga problem med Hermes i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-2.

HIFK Ak har tre segrar och två förluster och 14–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hermes har fem förluster och 8–52 i målskillnad.

HIFK Ak ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Hermes är på tolfte och sista plats.

I nästa omgång har HIFK Ak JYP Ak borta i JKL, lördag 25 februari 15.00. Hermes spelar hemma mot Ässät söndag 26 februari 12.25.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hermes vill ta sig ur formsvackan borta mot HIFK Ak

Nedsläpp

Hermes är inne i en riktigt tung formsvacka i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Inför mötet borta mot åttondeplacerade HIFK Ak har laget 19 raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för HIFK Ak, 3-1 mot K-Espoo Challenger hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för HIFK Ak, med 4-3.

Hermes har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter tio försök.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Femte raka för K-Vantaa efter seger mot Hermes

Formen är bra just nu för K-Vantaa. På lördagen kom femte raka segern i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey, 17-1, hemma mot Hermes. Det innebär att Hermes åkte på 19:e raka förlusten.

K-Vantaa ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Hermes är på tolfte och sista plats.

K-Vantaa tar sig an Ässät i nästa match borta lördag 25 februari 16.00. Hermes möter HIFK Ak borta söndag 19 februari 14.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fyra raka segrar – K-Vantaa möter Hermes

Nedsläpp

I dag möts K-Vantaa och Hermes i Dickursby i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Segern senast med 5-0 mot K-Espoo Challenger gör att K-Vantaa har fyra raka segrar, och är sexa i serien. Bortalaget har 18 raka förluster, senaste mot KooKoo med 1-10.

När lagen möttes senast, 11 december i Karleby ishall, slutade det med seger för K-Vantaa med 7-0.

Hermes har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter nio försök.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tionde raka för KooKoo efter seger mot Hermes

Formen är riktigt bra just nu för KooKoo. På söndagen kom tionde raka segern i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey, 10-1, hemma mot Hermes. Det innebär att Hermes åkte på 18:e raka förlusten.

Det här betyder att KooKoo är kvar på femte plats, och Hermes stannar sist, på tolfte plats, i tabellen.

I nästa match, lördag 18 februari, har KooKoo Ässät borta i Patajunnuareena 16.00, medan Hermes spelar borta mot K-Vantaa 13.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo har nio segrar i rad inför matchen mot Hermes

Nedsläpp

I dag möts KooKoo och Hermes i Kouvola i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. KooKoo har nio segrar i rad, senast med 5-1 mot GrIFK, och är nu på femte plats. Bortalaget har 17 förluster i rad, senaste mot SaiPa/Ketterä med 3-9.

Senast lagen möttes slutade det med seger för KooKoo på bortaplan med 5-0.

Hermes har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter åtta försök.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0