RoKi

4 mars kl 13:10 RoKi - SaiPa 4-5 Läs mer

RoKi kan fira seriesegern trots 4-5 mot SaiPa

Slutresultatet 4-5 efter förlängning i matchen mellan RoKi och gästande SaiPa spelade ingen roll. RoKi är slutsegrare i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey 2023. Detta efter att övriga matcher gått RoKis väg. SaiPa ligger på femte plats.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, RoKi med 18–11 och SaiPa med 17–20 i målskillnad. Det här var RoKis femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SaiPas femte uddamålsseger.

SaiPa ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan RoKi är klara seriesegrare.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi möter SaiPa efter trendbrottet senast

Nedsläpp

I dag spelar RoKi hemma mot SaiPa i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Hemmalagets svit med fem raka segrar bröts senast, efter 0-1 mot Koovee. SaiPa vann sin senaste match med 4-3 mot Hokki.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för RoKi, med 4-3.

SaiPa har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fem raka segrar i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr tog vinstsviten slut för RoKi

Matchen mellan hemmalaget RoKi och gästande Koovee slutade 0-1. Därmed tog RoKis svit med fem raka segrar i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey slut på fredagen.

Segern var Koovees fjärde på de senaste fem matcherna.

Båda lagen har nu fyra vinster en förlust på de senaste fem matcherna, RoKi med 18–6 och Koovee med 17–10 i målskillnad. Det här var RoKis fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Koovees tredje uddamålsseger.

Med en omgång kvar är RoKi fortfarande i serieledning, sex poäng före Jukurit, och Koovee är på sjunde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 4 mars. Då möter RoKi SaiPa i Lappi Areena 13.10. Koovee tar sig an Hokki borta 13.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Näst sista matchen för RoKi som möter Koovee i Lappi Areena

Nedsläpp

Serien går mot sitt slut när serieledande RoKi tar emot sjundeplacerade Koovee i kväll. Det är den näst sista omgången i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey. Koovee bröt sin vinstsvit på tre matcher senast, när det blev förlust mot HPK med 1-5. RoKi har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad.

När lagen möttes senast, 29 januari i Tammerfors, slutade det med seger för RoKi med 3-2.

Koovee är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för RoKi i toppmatchen mot Jukurit

Det var två topplag som möttes i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget RoKi, som besegrade Jukurit med 5-4 efter straffar i seriefinalen.

Med två omgångar kvar är Jukurit på andra plats i tabellen, medan RoKi leder serien. Sex poäng skiljer lagen åt.

Därmed har RoKi vunnit fem matcher i rad i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr.

I nästa match möter Jukurit TuTo hemma på lördag 4 mars 12.15. RoKi möter Koovee fredag 3 mars 17.40 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi med fyra raka segrar möter Jukurit

Nedsläpp

I dag möts Jukurit och RoKi i ishallen i S:t Michel i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Bortalaget RoKi har fyra raka segrar, senast med 2-0 mot SaPKo, och är etta i serien. Det blev seger i den senaste matchen för Jukurit, 9-2 mot Hokki på hemmaplan.

Jukurit vann lagens senaste möte med 3-2.

RoKi är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi har fyra raka segrar – vann mot SaPKo med 2-0

RoKi är i bra form just nu. På fredagen kom seger nummer fyra i rad, efter 2-0 borta mot SaPKo. Det innebär också att SaPKo har sex raka förluster i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey.

SaPKo stannar därmed på elfte plats, och RoKi toppar fortfarande tabellen.

Nästa motstånd för SaPKo är TuTo. Lagen möts fredag 3 mars 18.30 i Nyslott ishall. RoKi tar sig an Jukurit borta lördag 25 februari 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi har tre raka segrar inför matchen mot SaPKo

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för RoKi som gästar SaPKo i Nyslott ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey. RoKi har tre raka segrar, senast med 7-1 mot Ketterä, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Hemmalaget har fem raka förluster, senaste mot Sport med 2-7.

RoKi vann lagens senaste möte med 8-6.

RoKi är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när RoKi krossade Ketterä i Lappi Areena

RoKi hade inga problem med Ketterä i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1.

RoKi har tre segrar och två förluster och 22–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ketterä har två vinster och tre förluster och 17–20 i målskillnad.

RoKi stannar därmed i serieledning, och Ketterä på sjunde plats, i tabellen.

Fredag 24 februari 18.30 spelar RoKi borta mot SaPKo. Ketterä möter TuTo borta i Kupittaa fredag 17 februari 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi möter Ketterä på hemmaplan i dag

Nedsläpp

Dags för match – RoKi möter Ketterä på hemmaplan i Lappi Areena i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Båda lagen vann senast, Ketterä med 6-4 mot Hokki och RoKi med 4-0 mot TuTo.

När lagen möttes senast, 17 december i Imatra 1, slutade det med seger för RoKi med 2-1.

Ketterä är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 22 36 47
2 Jukurit 22 33 44
3 Sport 22 10 43
4 SaiPa 22 14 38
5 Tuto Hockey 22 17 37
6 HPK 22 1 34
7 K-Espoo Ch 22 3 33
8 KooVee 22 3 33
9 Ketterä 22 -17 30
10 Ilves 22 -20 24
11 SaPKo 22 -35 17
12 Hokki 22 -45 16