HPK segrare hemma mot Tappara

HPK besegrade Tappara på hemmaplan i fredagens möte i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i hockey. 5-1 slutade matchen.

Därmed har HPK vunnit fyra matcher i rad på hemmaplan.

HPK har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Tappara har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att HPK nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Tappara är på tionde plats.

Lördag 8 oktober möter HPK Pelicans hemma 12.00 och Tappara möter Jokerit hemma 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Tappara jagar nya poäng mot HPK

Nedsläpp

HPK tar i kväll emot Tappara i HML i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i ishockey. Tapparas tunga förslustsvit, tre matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev vinst mot SaiPa/Ketterä, 3-1. Det blev förlust för HPK mot K-Espoo senast.

När lagen möttes förra säsongen tog Tappara hem matchen med 7-1.

Tappara är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för K-Espoo i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i ishockey. På lördagen mötte laget HPK i Matinkylä I och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot HPK blev 6-2.

K-Espoo har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan HPK har en vinst och fyra förluster.

HPK:s nya tabellposition är tionde plats, medan K-Espoo är på sjunde plats.

K-Espoo tar sig an Ilves B-juniorer i nästa match hemma fredag 7 oktober 18.05. HPK möter samma dag 18.45 Tappara hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo med tre raka segrar – möter HPK

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo som tar emot HPK i Matinkylä I i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i hockey. K-Espoo har tre segrar i rad, senast med 6-2 mot HIFK, vilket har tagit laget till sjunde plats i tabellen. HPK förlorade sin senaste match med 1-8 mot HIFK.

När lagen möttes förra säsongen tog K-Espoo hem matchen med 4-1.

HPK har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot Kärpät.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HIFK vann toppmötet mot HPK med 8-1

HIFK tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot HPK i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i ishockey på lördagen med 8-1 (2-0, 3-1, 3-0). En viktig seger i toppen av tabellen.

I början av matchen var HIFK starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Aleksi Tuovinen och Edvard Grönholm. Det var bara början för HIFK. HIFK stod därefter för tre raka mål i början av andra perioden när laget gick från 2-0 till 5-0 på bara 5.11.

HPK reducerade dock till 5-1 genom Viljami Viitaluoma efter 12.40. HIFK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Rene Rönkkö, Rene Rönkkö och Rene Rönkkö.

Noterbart är att HIFK:s Rene Rönkkö gjorde tre mål, Aatu Heinänen gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Jere Somervuori stod för ett mål och två assists.

HIFK har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan HPK har en vinst och fyra förluster.

HPK:s nya tabellposition är sjätte plats, medan HIFK är på andra plats.

I nästa omgång har HIFK Lukko borta i Rauma hh, söndag 25 september 14.00. HPK spelar borta mot K-Espoo lördag 1 oktober 13.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – HPK jagar nya poäng mot HIFK

Nedsläpp

HIFK möter HPK på hemmaplan i Tölö ishall i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i ishockey i dag. HPK tog poäng igen i senaste matchen efter tre raka nederlag, när det blev vinst mot Jokerit, 4-3. HIFK spelade Tappara senast och förlorade.

När lagen möttes förra säsongen tog HIFK hem matchen med 6-4.

HIFK har ett okej facit hemma, där laget har fyra segrar på fem försök hittills.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter sex raka segrar i FM-ligan, B-juniorer, övre herr tog vinstsviten slut för Jokerit

Matchen mellan hemmalaget HPK och gästande Jokerit slutade 4-3 (3-0, 1-2, 0-1). Därmed tog Jokerits svit med sex raka segrar i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i hockey slut på fredagen. Det var första förlusten i serien för Jokerit.

HPK spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Matias Lappalainen, Totte Pulli och Lassi Nelimarkka. HPK ökade ledningen till 4-0 genom Robin Huttunen efter 5.12 i andra perioden.

Jokerit reducerade dock till både 4-1 och 4-2 genom Akseli Kumlin och Daniel Badinka efter 9.58. 5.22 in i tredje perioden reducerade Jokerits Daniel Badinka på nytt på pass av Akseli Kumlin och Väinö Helevä. Det fastställde slutresultatet till 4-3. Men mer än så orkade laget inte med.

Jokerits Daniel Badinka stod för tre poäng, varav två mål. HPK:s Viljami Savolainen hade tre assists.

HPK har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Jokerit har fyra vinster och en förlust. Det här var HPK:s fjärde uddamålsseger den här säsongen.

För HPK gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Jokerit fortfarande leder serien, sju poäng före HIFK.

Lördag 24 september möter HPK HIFK borta 13.20 och Jokerit möter Pelicans hemma 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokerit stärkta av sex segrar i rad inför mötet med HPK

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Jokerit som gästar HPK i Tavastehus i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i hockey. Jokerit tog mot KalPa sjätte raka segern och är etta i serien. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot SaiPa/Ketterä med 4-5.

När lagen möttes förra säsongen tog HPK hem matchen med 2-0.

Jokerit är obesegrade på bortaplan, efter tre raka segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä avgjorde i förlängningen mot HPK

Matchen mellan hemmalaget SaiPa/Ketterä och gästande HPK i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i ishockey var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde SaiPa/Ketterä avgöra till 5-4 (1-0, 2-1, 1-3, 1-0). Adam Csabi blev matchhjälte för SaiPa/Ketterä med sitt mål i förlängningen.

SaiPa/Ketterä tog ledningen efter 19.35, genom Samuel Sisik. SaiPa/Ketterä gjorde två mål i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0 efter mål av Max Tanskanen och Max Tanskanen.

HPK reducerade dock till 3-1 genom Valtteri Viitaluoma med 02.29 kvar att spela. HPK reducerade igen 12.44 in i tredje perioden genom Kaarlo Kapanen framspelad av Viljami Savolainen och Robin Huttunen.

13.18 in i perioden nätade HPK:s Oliver Kopiloff på pass av Rasmus Orelma och Aukusti Savijoki och kvitterade för HPK.

14.51 in i perioden slog SaiPa/Ketteräs Joona Rönkkö till på pass av Samuel Sisik och Elmeri Inkiläinen och gav SaiPa/Ketterä ledningen.

HPK kvitterade till 4-4 med 01.23 kvar att spela åter igen genom Valtteri Viitaluoma framspelad av Robin Huttunen.

I förlängningen tog det 1.58 innan SaiPa/Ketterä avgjorde till 5-4. Stor matchhjälte blev Adam Csabi, framspelad av Rene Kubicek och Max Tanskanen.

Max Tanskanen gjorde två mål för SaiPa/Ketterä och totalt tre poäng.

SaiPa/Ketterä har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan HPK har två vinster och tre förluster. Det här var SaiPa/Ketteräs andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också HPK:s tredje uddamålsförlust.

SaiPa/Ketterä ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan HPK är på sjunde plats.

Nästa motstånd för SaiPa/Ketterä är TPS. Lagen möts lördag 24 september 13.30 i Villmanstrands ishall. HPK tar sig an Jokerit hemma fredag 23 september 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för SaiPa/Ketterä som möter HPK i dag

Nedsläpp

Dags för match – SaiPa/Ketterä möter HPK på hemmaplan i Villmanstrands ishall i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i ishockey. Inget av lagen lyckades senast, SaiPa/Ketterä förlorade mot Lukko med 1-7 och HPK mot Ilves B-juniorer med 2-3.

SaiPa/Ketterä är elva i tabellen, medan HPK ligger sjua. Två poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.