Formsvaga K-Vantaa möter Jukurit på hemmaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för K-Vantaa i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey, och nu söker laget efter ett trendbrott hemma mot trettondeplacerade Jukurit. Hemmalaget har inför matchen nio förluster i rad, och har halkat ner till 19:e plats i tabellen. Jukurit blev utan poäng i mötet med Ässät senast.

K-Vantaa ligger på 19:e plats i tabellen inför matchen, medan Jukurit är på 13:e plats. Nio poäng skiljer lagen åt.

Jukurit har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot Sport.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa slog K-Vantaa på hemmaplan

SaiPa vann mötet i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey på hemmaplan mot K-Vantaa, med 4-2.

Segern var SaiPas sjunde på de senaste åtta matcherna.

SaiPa har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har fem förluster.

SaiPa stannar därmed på fjärde plats, och K-Vantaa på 19:e plats, i tabellen.

I nästa omgång har SaiPa Tappara hemma i Villmanstrands ishall, lördag 8 oktober 17.00. K-Vantaa spelar hemma mot Jukurit fredag 7 oktober 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Åtta förluster i rad – nu hoppas K-Vantaa på seger mot SaiPa

Nedsläpp

K-Vantaa jagar en seger när laget möter SaiPa borta i Villmanstrands ishall. Inför dagens match har bortalaget åtta förluster i rad i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i hockey, och har halkat ner till 19:e plats i tabellen. SaiPa vann sin senaste match med 4-3 mot HPK.

SaiPa är fyra i tabellen, medan K-Vantaa ligger på 19:e plats. 14 poäng skiljer lagen åt.

K-Vantaa har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sjätte raka för Tappara efter seger mot K-Vantaa

Formen är riktigt bra just nu för Tappara. På fredagen kom sjätte raka segern i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey, 11-1, hemma mot K-Vantaa. Det innebär att K-Vantaa åkte på åttonde raka förlusten.

Tappara har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har fem förluster.

Det här betyder att Tappara ligger på andra plats i tabellen, och K-Vantaa är på 19:e plats.

Lördag 1 oktober möter Tappara JYP hemma 16.00 och K-Vantaa möter SaiPa borta 12.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tappara hoppas på ännu en seger i mötet med K-Vantaa

Nedsläpp

Tappara tar emot K-Vantaa i Tammerfors i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey i dag. Tappara har inför matchen fem raka segrar, den senaste mot Jukurit med 4-2, och ligger nu femma i tabellen. Bortalaget har sju raka förluster, senaste mot RoKi med 5-6.

K-Vantaa har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sex försök.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för RoKi efter avgörande i förlängningen mot K-Vantaa

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut RoKi avgöra den jämna matchen hemma mot K-Vantaa i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey. Slutresultatet blev 6-5 (3-0, 0-3, 2-2, 1-0). Leevi Siira blev matchhjälte för RoKi med sitt mål i förlängningen.

RoKi spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Valtteri Lindroos, Niko Vehkaperä och Eelis Lopina. I andra perioden var det i stället K-Vantaa som hade övertaget. Laget vann perioden med 0-3 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Matchen fortsatte att vara jämn i tredje perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 5-5 efter tre perioders spel.

I förlängningen tog det 3.28 innan RoKi också avgjorde till 6-5. Stor matchhjälte blev Leevi Siira, på pass av Emil Lampinen.

RoKi har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har fem förluster. Det här var RoKis tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också K-Vantaas tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att RoKi ligger på 16:e plats i tabellen, och K-Vantaa är på 19:e plats.

I nästa omgång har RoKi HPK borta i Tavastehus, lördag 1 oktober 15.00. K-Vantaa spelar borta mot Tappara fredag 30 september 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa med sex raka förluster i bagaget möter RoKi

Nedsläpp

K-Vantaa är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot RoKi borta i Lappi Areena. Inför matchen har bortalaget sex förluster i rad i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey och ligger just nu på 19:e plats i tabellen. RoKi spelade KooKoo senast och förlorade.

RoKi är på 15:e plats i tabellen, medan K-Vantaa ligger på 19:e plats. Fyra poäng skiljer lagen åt.

K-Vantaa har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter fem försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Eerik Kantola och Sisu Yliniemi matchvinnare när Kärpät besegrade K-Vantaa

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Kärpät i matchen mot K-Vantaa i Uleåborg. Laget vann lördagens match i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey med 2-1 (1-0, 1-0, 0-1).

Segern var Kärpäts fjärde på de senaste fem matcherna.

Kärpät tog ledningen efter 18.07, genom Sisu Yliniemi assisterad av Eerik Kantola och Joonas Lohisalo. Nästa mål lät vänta på sig. Efter 11.03 i andra perioden slog Eerik Kantola till, på pass av Sisu Yliniemi och Elias Jansson och gjorde 2-0. K-Vantaa reducerade till 2-1 med tolv sekunder kvar att spela i tredje perioden genom Eemeli Tykkyläinen på pass av Leo Latvala och Bendegúz Dobos. Fler mål än så blev det inte för K-Vantaa.

Kärpät har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har fem förluster. Förlusten var K-Vantaas andra uddamålsförlust.

För tabellens utseende betyder det här att Kärpät ligger på sjätte plats medan K-Vantaa är på 19:e plats.

I nästa match möter Kärpät Lukko hemma på fredag 30 september 17.00. K-Vantaa möter RoKi söndag 25 september 12.40 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa med fem raka förluster i bagaget möter Kärpät

Nedsläpp

K-Vantaa är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot sjundeplacerade Kärpät borta i Uleåborg. Inför matchen har bortalaget fem förluster i rad i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey och ligger just nu på 20:e plats i tabellen. Kärpät vann sin senaste match med 5-2 mot KooKoo.

Kärpät är sjua i tabellen, medan K-Vantaa ligger på 20:e plats. Nio poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Straffar avgjorde när Koovee vann mot K-Vantaa

Koovee tog emot K-Vantaa hemma i en riktigt jämn match i FM-ligan, A-juniorer, grundserie herr i ishockey. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde hemmalaget avgöra till 3-2 (1-0, 1-1, 0-1, 0-0, 1-0). Alex Stepanek blev matchhjälte med sitt avgörande straffmål.

Koovee tog ledningen efter 14.10, genom Topias Saramäki framspelad av Adam Wolin och Valtteri Vuosjoki. Koovee gjorde 2-0 genom Adam Wolin efter 2.21 i andra perioden.

K-Vantaa reducerade dock till 2-1 genom Tuomo Saavola efter 13.25. 4.42 in i tredje perioden nätade K-Vantaas Bendegúz Dobos och kvitterade för K-Vantaa. I straffläggningen var det Koovee avgjorde till 3-2. Den avgörande straffen stod Alex Stepanek för.

Koovee har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har fem förluster.

K-Vantaa har startat svagt och har bara ett poäng efter fem spelade matcher. Koovee tog nu sin första seger.

Nästa motstånd för Koovee är Tappara. Lagen möts onsdag 21 september 18.30 i Tammerfors. K-Vantaa tar sig an Kärpät borta lördag 24 september 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.